Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Je eigen unieke maatpak: 100% pasgarantie
en 100% persoonlijk! Al vanaf 395,-

Je eigen unieke maatpak: 100% pasgarantie en 100% persoonlijk! Al vanaf 395,-

Gratis trouwmagazine van Suits and Ties

De uitstekende service van Suits and ties

omvat meer dan enkel het afleveren van een maatpak dat vanzelfsprekend als gegoten zit. Dankzij de persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen weet je dat het bij ons goed zit. In een sfeervolle ambiance ervaar je ons bijzonder brede aanbod van de mooiste stoffen, gewoon door te zien én te voelen. Van subtiel, maar elegant business pak tot exclusief trouwpak, wij hebben alles in huis. Vanuit Hardenberg focussen we ons op de hele regio: Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Emmen, Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer.

Onze maatpakken zijn 100% handgemaakt

Wist je dat slechts 10% van de mannen geschikt is voor confectie? Maar liefst 90% doet concessies op het gebied van draagcomfort. Te strak, te ruim… Herkenbaar? Terwijl dit helemaal niet nodig is! Suits and ties biedt een 100% pasgarantie op al haar maatpakken. En: een maatpak vind je bij ons al vanaf €295,-. We zijn transparant. Prijsverschillen ontstaan door de gekozen stof. Van slimme mix, tot 100% wol. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen. De overeenkomst is altijd de kwaliteit: gegarandeerd indrukwekkend.

Antraciet

Donker Blauw

Blauw Roze Geblokt

Glanzend Grijs

Bordeaux

Konings Blauw

Meer dan 1000 stoffen op voorraad

Een maatpak in 3 stappen: plannen, meten & afpassen

Yes, jij wilt een maat trouwpak! We gaan eerst een afspraak plannen. Dat kun jij zelf handig en eenvoudig doen in onze online agenda – je zoekt een dag en tijd uit die je het beste uitkomt. Kom niet op het laatste moment maar plan je afspraak drie maanden van te voren of eerder als je kunt. Je trouwpak hangt hierdoor snel bij jou in de kast zodat je de laatste weken druk kunt zijn met andere dingen.

We verwelkomen je graag met een lekkere bak koffie. Wees niet bang! Je hoeft niet van alles te passen. We nemen samen jullie plannen door voor de grote dag en vernemen graag wat voor maat trouwpak jij daar bij wenst.

100% pasgarantie

Onze maatpakken worden geheel volgens jouw specifieke maten gemaakt. We zorgen dat er ruimte is waar nodig en dat het strak zit waar het kan. Dankzij onze expertise en ervaring bieden we je daarom 100% pasgarantie.

100% handgemaakt

Wij werken alleen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor er continu focus is op de kleinste details. Je maatpak onderscheidt zich door authentiek vakmanschap. En geloof me, dat zie je.

100% uniek

We gebruiken jouw maten en gewenste pasvorm. Je kiest zelf uit een enorme range aan mogelijkheden je pak en stropdas, en met ons assortiment van 1000 stoffen geven we je de garantie dat jíj een look-a-like niet tegen zal komen.

Maatpak kopen

Welk maatpak koop jij? Bij Suits and ties heb je iets te kiezen! Jouw maatkostuum kan effen, gestreept, of geblokt zijn. In elk denkbare tint. Een licht kostuum van zomers linnen? Een zwaarder uitgevoerd pak voor koudere dagen? Maak je keuze uit ruim 1000 stoffen. Al onze kostuums worden met grote zorg samengesteld en zijn kwalitatief uitstekend. Maar de gekozen stof bepaald de prijs. Hoe hoger het percentage kasjmier, hoe verfijnder het maatpak…

Opgemeten van top tot teen

Een goed en modieus maatwerk pak of trouwpak is niet alleen een kwestie van het nemen van de juiste maten. Het moeten er ook voldoende zijn. Wij nemen je uitgebreid de maat, op ruim 20 plekken! Zo zorgen we dat je kostuum als gegoten zit. Strak waar het kan, los waar nodig. Uiteraard bewaren we je maten zorgvuldig, zodat je op een later moment eenvoudig en snel een volgende bestelling kunt plaatsen.

Welke pasvorm staat jou?

Samen bespreken we de gewenste pasvorm. Daarbij houden we uiteraard rekening met je figuur, en met wat jij als comfortabel en wenselijk ervaart. Bedenk dat je voor de pantalon een andere fitting kunt kiezen dan voor het colbert. Daardoor kun je kiezen voor een strak gesneden jasje, maar een iets ruimer vallende broek, waarin je fijn kunt bewegen. Laat jezelf geen beperking opleggen. Enjoy Your Day!

Heel, heel veel opties

Tot slot kun je het maatpak natuurlijk helemaal naar wens samenstellen. Knopen, garens, voeringen, noem maar op. Omdat het complete pak met de hand vervaardigd wordt heb je op ieder detail invloed. Schroom niet om je wensen te uiten: zodoende kunnen we hier maximaal rekening mee kunnen houden. Vergeet bijvoorbeeld je initialen of trouwdatum niet… Los van al je wensen, zorgen wij voor een perfect zittend maatpak.

Onder eigen label

Het bijzondere aan Suits and ties is dat wij onze kostuums niet alleen op maat maar ook onder eigen label laten maken. Onze slogan Enjoy Your Day eist daar een centrale rol op. Dat is namelijk onze basis. Jij moet je lekker in je maatpak voelen! Doe je dat onverhoopt niet? Laat het ons alsjeblieft weten, zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten.

Helaas! Je gegevens konden niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Gelukt! Het magazine en mijn tips zijn onderweg :)

Ontvang ons inspirerende magazine!

Laat je mail adres achter zodat je ons magazine en tips ontvangt.