Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Wanneer je gaat trouwen, wil je graag goed voor de dag komen. En vooral: matchen met je partner op de grote dag. Maar hoe krijg je dat voor elkaar, zonder elkaars outfit vooraf al te zien? We hebben 3 tips voor je in dit artikel.

Ga voor gekleurde accessoires

Allereerst kunnen jullie kiezen voor een specifieke kleur voor de accessoires. Dit kan de accentkleur zijn van jouw stropdas, pochet en dergelijke. Jouw partner kan dit vervolgens terug laten komen in de outfit, het bruidsboeket of in de schoenen!

Kies een thema

Daarnaast kunnen jullie samen een thema kiezen. Hierbij hoeven jullie niet beide dezelfde tint te dragen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het thema ‘pastel’ en beide pasteltinten verwerken in jullie outfits. De verschillende zachte kleuren vloeken vrijwel nooit bij elkaar. Hetzelfde geldt voor nude kleuren. Met deze kleuren kan je de locatie aankleden, maar je kan ze ook verwerken in de outfit. Overigens kun je niet enkel een thema kleur kiezen, maar ook een stijl als thema. Denk aan vintage of juist een hippe beachlook. Ook dat zorgt voor meer eenheid in de trouwkleding.

Neem soortgelijke stoffen

Als laatste kun je ook een stukje stof van de outfit van je partner meenemen. Denk aan een stukje stof van de witte bruidsjurk. Zo kun jij jouw overhemd matchen met de jurk, waardoor jullie kleding direct een stuk beter bij elkaar past.

Dit zijn 3 manieren waarmee jullie ervoor zorgen dat jullie samen goed voor de dag komen! Welke tip ga jij gebruiken voor jouw bruiloft?

Nog een extra tip voor jou: wanneer je kiest voor een specifieke kleur accessoire of een thema kleur voor jouw bruiloft, denk er dan ook eens over na om deze kleur mee te geven als dresscode aan de genodigden! Zo is iedereen in een stijl en dat levert leuke plaatjes op. 😉