Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Ken jij de bruiloft met wow-factor? Misschien denk je nu aan de bruiloft van een vriend of vriendin, of aan plaatjes die je hebt gezien op internet. Maar hoe bereik je zelf die wow-factor op de dag van je leven? Wij geven je 5 tips om de wow-factor te bereiken op jouw bruiloft.

Tip 1: Bepaal de stijl

Ga er samen met je aanstaande eens een avond voor zitten om te bepalen wat jullie droombruiloft zou zijn. Maak bijvoorbeeld samen een moodboard met plaatjes van alle dingen die jullie graag terug zouden willen zien op jullie dag. Bekijk daarna welke dingen er echt uitspringen en welke stijl erin terugkomt. Vervolgens kun je de rest erop afstemmen.

Tip 2: Match

Deze tip sluit aan op tip 1. Jullie hebben samen de stijl van de dag bepaald en dan is het tijd om te matchen. Denk hierbij aan het matchen van het trouwpak en de trouwjurk. Mag je de trouwjurk niet zien? Vraag dan om een staaltje van de trouwjurk of neem iemand mee die de trouwjurk wel heeft gezien als je jouw trouwpak uit gaat zoeken. Zo kun je ook het trouwboeket afstemmen op jullie kleding of bijvoorbeeld een dresscode opstellen voor jullie gasten.

Tip 3: Ga voor een locatie met wow-factor

Tegenwoordig zitten we niet meer vast aan het gemeentehuis als het gaat de locatie voor het trouwen. En je hebt vast wel locaties waarvan je zegt: WOW! Dat is gaaf. Maar denk ook na over gave locaties voor het feest en voor het maken van de foto’s. Op welke plek wil jij de liefde vieren?

Tip 4: Kies een fotograaf die bij jullie past

Ga voor een fotograaf waarbij jullie je comfortabel voelen. Een fijne fotograaf zorgt namelijk voor een ontspannen sfeer. En ontspannen is key voor prachtplaatjes. Focus je op jouw partner. Het draait immers om de liefde tussen jullie. En wanneer je de fotograaf een beetje vergeet, laat je jouw ware emoties zien. Ontspannen duurt misschien even, maar neem de tijd.

Tip 5: Straal!

Geniet! Je hebt van tevoren bedacht hoe jouw dag eruit moet zien, de verschillende zaken op elkaar afgestemd, een locatie met wow-factor gezocht en je hebt een fotograaf gevonden die bij jullie past. Dan is het nu tijd voor: enjoy your day. Jouw bruiloft zal hoe dan ook de wow-factor behalen, want dit is de dag dat jij de liefde viert met jouw partner en alle andere geliefde mensen. Ontspan en straal, dan zal je altijd met een fijn gevoel terugkijken op deze dag en nagenieten van de geweldige foto’s.