Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Bij een trouwpak op maat, hoort ook een overhemd op maat. Maar waarom zou je niet ook dagelijks (voor je werk) een overhemd op maat dragen? In dit artikel geven we je 5 voordelen van een maatshirt. Wees gewaarschuwd: heb je eenmaal een overhemd op maat? Dan wil je nooit meer iets anders. 😉

Zit als gegoten

De naam zegt het natuurlijk al, maar een overhemd op maat wordt speciaal voor jou gemaakt. Op basis van jouw persoonlijke maten. Wat betekent dat als jij een maatshirt wilt laten maken, we je helemaal gaan opmeten. Zo zorgen we ervoor dat het overhemd zit als gegoten! Oftewel: nooit meer een overhemd met te veel ruimte in de schouder, te weinig ruimte rond de buik of te korte mouwen.

Volledig naar jouw persoonlijke wensen

Maar het blijft niet alleen bij de maat. Doordat een overhemd op maat voor jou wordt gemaakt, heb je ook veel meer mogelijkheden. Waar je normaal misschien uren moet zoeken naar het overhemd in de juiste kleur, die ook nog eens goed zit, kies je bij ons gewoon jouw favoriete kleur uit. Dat is nog eens snel shoppen!

Daarnaast heb je ook nog eens allerlei personalisatie mogelijkheden. Wil je jouw initialen laten terugkomen? Of een logo verwerken in de stof? Het kan allemaal.

Een overhemd op maat wordt gemaakt door specialisten

Heeft jouw partner geen behoefte aan felgekleurde details rondom haar (of zijn) outfit? Kijk dan eens of je iets leuks op kan zetten met de mannen. Heb je bruidsjonkers op jouw bruiloft? Dan kan het leuk zijn om allemaal gekke sokken aan te trekken. Op deze manier ben je niet de enige met opvallende sokken. Bovendien is het ook nog eens erg leuk voor op de foto’s.

Wat voor sokken hebben jouw voorkeur? Opvallend of liever een kleur die past bij jouw outfit?

Kies jouw eigen stof

Zoals eerder genoemd kun je bij een maatshirt jouw eigen kleur kiezen. Maar je hebt ook keuze uit diverse stoffen. Ben je toevallig al bekend met onze nano shirts? Het overhemd dat vuil afstoot in plaats van opneemt. Koffie, wijn of wat dan ook loopt gewoon van het shirt af. En we horen je denken. Ook zweet wordt niet opgenomen. Dus jouw overhemd blijft de hele dag schoon en fris.

Bepaal zelf de pasvorm

Last but not least, bepaal je ook nog zelf de pasvorm. Daarbij houden we uiteraard rekening met je maat. Maar ook met wat je normaal gesproken als comfortabel en wenselijk ervaart. Slim fit, los of precies ertussenin? Bovendien kan je dit bepalen per ‘onderdeel’. Dus heb je liever wat meer ruimte rondom je middel, maar wil je het model rondom je armen wel laten aansluiten? De keuze is aan jou.

Meer lezen over onze overhemden op maat? Je vindt onze maatshirts hier.