Suits and ties

9,2 10

264 Beoordelingen

Je gaat trouwen en je weet dat er een aantal essentiële zaken geregeld moeten worden, zoals een trouwpak, trouwlocatie, trouwauto en een fotograaf. Maar hoe vind je iemand die bij je past? Je kunt gaan Googelen of mensen in je omgeving vragen, maar je kunt ook een trouwevent of beurs bezoeken! Waarom? Dat lees je in deze blog.

1. Inspiratie opdoen

Een trouwevent is de ideale plek om je te laten inspireren. Niet alleen door met verschillende mensen te praten en rond te kijken, maar ook door mee te doen aan toffe workshops. Na een dagje op een trouwevent zit jij bomvol inspiratie voor jouw eigen droombruiloft.

2. Laagdrempelig kennismaken en vergelijken

Als je op internet gaat zoeken naar dingen als een trouwpak, dan vind je verschillende mensen die jou van een gaaf pak kunnen voorzien. Maar de drempel kan best hoog zijn als je om zomaar even langs te gaan en met lege handen weer naar huis te gaan, omdat je deze zaak toch niet zo geweldig vond als dat je van tevoren dacht. Helemaal als deze winkel of atelier op afspraak werkt. Op een trouwevent kun je laagdrempelig kennismaken met verschillende aanbieders en ze met elkaar vergelijken.

3. Advies krijgen

Tijdens een trouwevent kun jij al je vragen stellen. Van waarom jij een maatpak zou moeten dragen tot aan welke locatie past bij ons en hoe lang blijft de fotograaf op onze bruiloft. Super handig toch? Na een trouwevent weet jij precies wat je moet regelen en waar je het kunt regelen.

4. Efficiënt jouw bruiloft plannen

Of nog makkelijker: vink jouw checklist voor de bruiloft af op het trouwevent zelf! Regel op deze dag al jouw afspraken. En dan ben je aan het eind van de dag gewoon klaar. Mits je al jouw afspraken nakomt natuurlijk. 😉 Dat is pas echt stressvrij jouw bruiloft plannen.

5. Leuk dagje uit

Het is natuurlijk ook gewoon een leuk dagje uit. Gezellig samen met je partner een dagje rondlopen op het event en kletsen met leuke mensen in een geheel ontspannen sfeertje. Niks moet, alles mag! Ook wel lekker in de hectiek van het alledaagse leven.

6. Toffe beursacties

Last but not least: meestal zijn er toffe beursacties. Van win je trouwpak tot aan win jouw droombruiloft. Wow, wie wil dat nou niet?!

Het eerstvolgende trouwevent (waar wij aanwezig zijn)

Het eerstvolgende trouwevent, waar wij aanwezig zijn, is Wishes & Weddings op 22 april bij de Bonte Wever in Assen. Geen gewone trouwbeurs met stands, maar een plek waar jij inspiratie en ervaring op kunt doen voor jouw onvergetelijke dag. Zien wij je daar? Tot dan! (Mocht je er niet bij kunnen zijn, maar wil je ons wel een keer ontmoeten op een trouwbeurs? Neem dan even een kijkje in onze agenda!)

Oh en een geheimpje: binnenkort komt er een toffe winactie op Facebook die alles te maken heeft met Wishes & Weddings. Dus hou ons in de gaten op Facebook!