Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Als je gaat trouwen, dan is de trouwlocatie natuurlijk een belangrijk onderdeel. Misschien heb je bij jou (of jouw partner) voldoende ruimte om en rond het huis. Maar het is ook heel gebruikelijk om een locatie te huren. Wij zetten 8 bijzondere trouwlocaties voor je op een rij!

Boerderij

Hebben jullie een hart voor dieren? Misschien gaan jullie wel samen een boerderij runnen. Of zijn jullie opgegroeid op de boerderij. Hoe leuk is het om dan de dag van je leven op de boerderij te vieren!

Molen

Oer-Hollands trouwen doe je uiteraard in een molen! Trek een paar gele klompen aan en het Oer-Hollandse plaatje is compleet. Nee, just kidding. Heb je er ooit aan gedacht om te trouwen in een molen? Na het lezen van deze blog misschien wel. Just for your information: het is mogelijk!

Amusementsparken

Wist je dat je kunt trouwen in Madurodam? Of in de dierentuin? Super gaaf toch?! Kost wel een paar centen, maar dan kun je wel zeggen dat je een zeer bijzondere trouwlocatie hebt!

Fort

Mooie, oude historische gebouwen zorgen voor een authentieke sfeer. Trouwen in een Fort is dan ook heel bijzonder! Als je een voorliefde hebt voor oude gebouwen, houd dit dan zeker in je achterhoofd.

Musea

Bezoeken jullie graag samen musea? Dan hebben we jouw perfecte trouwlocaties gevonden hoor! Want je kunt ook gewoon trouwen in een museum.

Kasteel

Alsof je een levend sprookje binnenwandelt; trouwen in een kasteel als een echte prins en prinses. Ook dat is mogelijk.

Strand

Hoeveel jonge meisjes wel eens gedroomd hebben van een bruiloft op het strand? Stiekem heel erg veel. Hoeveel trouwen er uiteindelijk op het strand? Niet zoveel. Maar het is toch echt heel erg romantisch. Al doe je het alleen maar voor de foto’s ;).

Schip

De dag van je leven doorbrengen op een schip. Een exclusief feestje voor al je geliefde mensen. Wow! Trouwen op een schip is ook zeker wel als #goals te benoemen.

Trek er eens een dagje (of meer ;)) voor uit om samen trouwlocaties te bezoeken! Naar wat voor trouwlocatie gaat jullie voorkeur uit?

PS. Door te trouwen op een bijzondere locatie kun je ook heel eenvoudig een thema-bruiloft organiseren. Wil je meer weten over thema’s? Lees dan deze blog eens: Hoe kies je een thema voor jouw bruiloft?