Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Om optimaal van je trouwdag te kunnen genieten, is het belangrijk om het perfecte trouwpak te vinden. Je vraagt je misschien af waar je de zoektocht moet beginnen en wat er momenteel trendy is. Ook wil je natuurlijk een pak dat goed past bij de jurk van je aanstaande. We got you! We hebben alle belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen, voordat je een trouwpak aanschaft, op een rijtje gezet. Zo vind je een outfit waarin je comfortabel en zelfverzekerd het jawoord kunt geven aan de liefde van je leven.

Waarin voel ik me prettig?

Wil je helemaal over the top gaan of houd je het liever casual chique op je bruiloft? Er is voor iedere man een passend trouwpak. Het is volledig aan jou om te beslissen wat past bij je eigen persoonlijkheid. Het belangrijkste is om trouw te blijven aan je eigen stijl en comfort. Onthoud: op de grote dag gaat het erom dat jij geniet, dus zorg dat je een trouwpak kiest waarin jij je comfortabel en happy voelt!

Wat draagt de bruid?

Jullie zijn als stel natuurlijk al de perfecte match, maar hoe zorgen jullie ervoor dat jullie trouwoutfits ook matchen? Vraag je aanstaande wat ze mooi vindt en waar ze jou graag in ziet. Neem haar mening en ideeën mee tijdens het passen van je trouwpak. Als je twijfelt of je outfit wel matcht met haar jurk, laat haar dan een foto of stukje stof naar de trouwpakken specialist sturen. Vertrouw op hun expertise, zodat jullie samen de show stelen op jullie speciale dag. En nog leuker: de ‘first-look’ blijft zo een verrassing! Wil je meer tips over waar je op moet letten, zonder dat je van elkaar weet wat jullie aantrekken? Je leest ze hier! 

Welke kleuren vind ik mooi?

Blauw, groen, bordeaux rood, bruin of toch liever beige? Er zijn zo ontzettend veel kleuren dat het lastig kan zijn om de perfecte kleur voor je trouwpak te kiezen. Welke kleur staat je goed? Welke past bij de trouwjurk van je aanstaande en het belangrijkste: in welke kleur voel jij je helemaal jezelf? Kom je er niet uit en wil je inspiratie opdoen? Ontdek dan de 5 meest gekozen kleuren voor een trouwpak.

Is er een thema waar mijn outfit bij aan dient te sluiten?

Houd rekening met het totaalplaatje. Hebben jullie bijvoorbeeld een bepaalde stijl afgesproken? Zijn er specifieke kleuren die in de locatie en decoratie terugkomen? En is er een dresscode voor de gasten? Zo weet je welke kleuren wel en niet geschikt zijn voor je trouwpak. Het is natuurlijk extra fijn als je outfit perfect matcht met het geheel.

Hoeveel wil ik uitgeven aan mijn complete outfit inclusief accessoires en schoenen?

Je trouwdag is een bijzondere dag in je leven, waar je waarschijnlijk wel wat geld voor over hebt. Maar het is goed om van tevoren te bepalen hoeveel geld je wilt uitgeven aan je complete outfit. Wist je dat we bij Suits and ties niet alleen trouwpakken verkopen, maar ook accessoires zoals schoenen, sokken, bretels en manchetknopen. Zo ben je in één keer klaar. Al onze prijzen zijn all-in en terug te vinden in onze prijslijst.

Is het voor mij belangrijk dat ik mijn outfit (of onderdelen daarvan) later nog kan dragen?

Wil je je trouwpak ook nog dragen na de bruiloft? Dan is een pak op maat een goede investering op de korte én lange termijn. Overweeg waar en wanneer je het opnieuw wilt dragen. Denk aan geschikte kleuren en stoffen voor als je het na de bruiloft naar werk wilt dragen. Of ga voor iets speciaals wat je nog eens kunt dragen naar de bruiloft van vrienden of een jubileumfeestje van je ouders.

Wat voor weer / temperatuur verwacht ik en dien ik daarmee rekening te houden bij het kiezen van de juiste stof?

Ben je bang om het koud of juist te warm te krijgen in je trouwpak? Maak je maar geen zorgen! Bij een trouwpak op maat, kun je echt bijna alles personaliseren. Je kunt dus ook kiezen van welke (dikte) stof (jouw trouwpak gemaakt wordt. En wij als maatpakkenspecialist adviseren je graag welke stof je het beste kunt kiezen, in welk seizoen je ook trouwt.

Heb ik na het officiële deel een andere outfit nodig voor het feest?

Het kopen van een tweede trouwpak of colbert kan misschien klinken als overbodige luxe, maar het brengt veel voordelen met zich mee. Het is ideaal als je echt niet kunt kiezen wat je wilt dragen. Zo hoef je geen compromis te sluiten. Je kunt overdag een gekleurd pak dragen en ‘s avonds in een smoking verschijnen op het feest. En laten we eerlijk zijn: een bruiloft is dé gelegenheid om uit te pakken, toch? Hoe leuk is het om samen met je kersverse echtgenoot een tweede ‘first look’ te creëren, en een spectaculaire entree te maken tijdens de openingsdans.

We wensen je veel succes met de zoektocht naar het perfecte trouwpak voor je speciale dag. We hopen dat deze tips je op weg helpen. Wil je het jezelf gemakkelijker maken? Maak dan een afspraak en kom langs in ons atelier voor deskundig advies en ontdek onze ruime collectie aan kleuren en stoffen!