Suits and ties

9,1

10 0
217 Beoordelingen

 • za
  09
  nov
  2019
  zo
  10
  nov
  2019

  Verliefd & Verloofd

  11:00 amDe Oude Suikerfabriek Groningen

  Verliefd & verloofd neemt je mee in de wereld van trouwen! Deze veelbelovende beurs in De Oude Suikerfabriek in Groningen laat je zien wat er allemaal mogelijk en komt kijken bij jouw trouwdag. Maak er een leuke dag van en kom bij ons kijken zodat we je alles kunnen laten vertellen over jouw (jullie) unieke trouwpak!

  Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,-)

 • do
  21
  nov
  2019

  Bruidsbeurs Kampen

  6:30 pmDe Leuke Hanzestad Kampen

  In de Leuke Hanzestad bouwen ze feestjes. Maar vanavond informeren ze iedereen over de trouwmogelijkheden die daar zijn. En wij zijn er natuurlijk ook! Als deze beurs net zo gezellig wordt als vorig jaar dan belooft het een hele inspirerende en vooral leuke kennismaking te worden met veel professionals.

  We laten je graag onze pakken zien en wat er allemaal mogelijk is... Tot ziens in Kampen!

 • za
  23
  nov
  2019

  Trouwbeurs Landgoed Het Laer

  12:00 pmLandgoed Het Laer in Ommen

  Trouwen...het moet een van de mooiste dagen uit het leven zijn. Op deze dag vertrouw je erop dat je in goede handen bent en dat alles klopt tot in de kleinste details. Maak op 23 november kennis met Landgoed het Laer en vele leveranciers.

   

 • za
  11
  jan
  2020

  Wedding Splash

  10:00 amLutterzand (Twente)

  Binnenkort Trouwen? Kom bij ons om de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen van 2019 als eerste te bewonderen.

  Laat u inspireren en informeren. Begin met de voorbereidingen van uw perfecte trouwdag of ga in gesprek met een wedding planner.

  Kom proeven en genieten van de sfeer en ambiance. Met onze selectie van lokale ondernemers gaan wij met jullie in gesprek om de dag van jullie leven te realiseren

   

Menu