Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Alg voorwaarden

Geldigheid

Deze overeenkomst is geldig tussen ons, Suits and ties, en jou als onze klant. We proberen ze zo simpel mogelijk te houden, heb je vragen? Stel ze gerust!

Terminologie

Onze maatpakken en shirts worden gemaakt op basis van opgegeven/opgenomen maten. Onze accessoires zijn veelal “standaard” producten.

Productie en levering

Na een eerste aanbetaling gaan onze kleermakers er mee aan de slag. Gemiddeld 4 tot 6 weken later is je bestelling weer binnen. Let op voor trouwpakken houden we graag een extra ruime periode aan.

Betalingsvoorwaarden

Er kan contant, per pin of per bank betaald worden. Na je aanbetaling van 50% gaan onze kleermakers aan de slag. De overige 50% dient na aflevering betaald te worden.

Verzendkosten

Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Suits and ties is niet verantwoordelijk voor mogelijke vertragingen in de verzending aangezien alle leveringen door derden worden uitgevoerd. Verzendingen op verzoek worden wel in rekening gebracht.

Garantie

De kleding van Suits and ties wordt met de hand gemaakt door ervaren kleermakers op basis van de opgenomen maten. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat er wat aangepast moet worden. Hiervoor bieden wij de “Suits and ties garantie voor perfecte pasvorm aan”. Bij aankomen en afvallen vragen we echter wel een vergoeding voor extra kosten.

Aansprakelijkheid

Suits and ties beperkt haar aansprakelijkheid tot het leveren van het (de) bestelde artikel(en).

Klachtenafhandeling

Voor het zorgvuldig en vlot afhandelen van klachten dienen deze binnen dertig dagen schriftelijk (mail) bij Suits and ties te worden gemeld.

Retourbeleid

Vanwege het feit dat elk op maat gemaakt product voor elke klant afzonderlijk wordt geleverd, bestaat er geen mogelijkheid tot retourneren.

Onderhoudsadvies

Hang het op maat gemaakte product altijd aan een kleerhanger. Wij adviseren om de maatshirts op lage temperatuur en toerental te reinigen. Waarna op kunststof klerenhanger te laten drogen. Strijken dient bij voorkeur op lage temperatuur en met gebruik van perslap te geschieden. Dit voor behoud van stof en kleur. Voor maatpakken en stropdassen adviseren wij u contact op te nemen met uw plaatselijke stomerij.

Force Majeure

In het geval van oorlog, natuurramp, arbeidsgeschillen, overheidsverordeningen, leveringsfouten van leveranciers, buitengewone omstandigheden buiten de macht van Suits and ties, die invloed hebben op het contract tussen Suits and ties en de klant, zal Suits and ties niet verantwoordelijk zijn voor het naleven van de bovenstaande voorwaarden.

Geschil

Een aankoop bij Suits and ties wordt geregeld door de Nederlands wetgeving. Elk geschil met Suits and ties, haar werknemers of eigenaren, individueel of collectief, zal aan bij de Rechtbank in Zwolle worden geregeld. Het Weensverkoopverdrag is hiermee niet van toepassing.

Verklaring van afstand

Hoe een product van Suits and ties wordt gebruikt, is de verantwoordelijkheid van de drager van het product en hoe het wordt onderhouden is de verantwoordelijkheid van degene die het product onderhoudt. Suits and ties, haar werknemers of eigenaren, individueel of collectief, kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig letsel, schade, leed, etc. van iemand of iets dat/die veroorzaakt, direct of indirect, door een product van Suits and ties.

Actie-voorwaarden

Bij bijvoorbeeld bedrijven, netwerken, online en beurzen kan Suits and ties acties op zetten ter promotie. Deze kunnen heel divers zijn.

Verdien je pak terug

Oktober actie

Disclaimer

Privacy policy

Suits and ties respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Suits and ties zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

Suits and ties gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Suits and ties verkoopt uw gegevens niet

Cookies