Trouwen is gaaf. Een dag om de liefde te vieren samen met alle andere geliefde mensen om je heen. Een dag vol emoties. Een dag vol plezier. Een dag vol liefde. En wat vinden wij het dan ook gaaf als onze bruidsparen hun grote dag met ons willen delen. In eerste instantie natuurlijk door een trouwpak op maat te kiezen en vervolgens door prachtplaatjes door te sturen. Onlangs mochten wij de foto’s van Mathijs & Nellie ontvangen en wij willen je dit prachtige bruidspaar natuurlijk niet onthouden.

Get ready

Dan stap je ‘s ochtends uit bed en dan is het zo ver: de grote dag! Ook deze bruidegom hoefde zich niet in zijn eentje voor te bereiden op deze mooie dag. Dat is ook voor het gezin een bijzonder moment.

Lees ook: Wie helpt de bruidegom met aankleden op zijn trouwdag?

Deze bruidegom hoefde geen ‘standaard’ blauw pak. Nee, hij ging voor een heel mooi groen pak met lichte details. Welke weer prachtig aansluiten bij de trouwjurk van zijn knappe bruid. Dat ga je zometeen zien!

De eerste ontmoeting

Je bent zelf helemaal klaar. Tijd om de bruid op te zoeken. De spanning giert door je lijf. Net alsof je weer voor het eerst op date gaat. Hoe zal ze eruit zien? Wat voor jurk zal ze dragen?

En dan… staat ze daar! Jouw aanstaande vrouw. Nog mooier dan je had durven dromen. Wauw, wat ben je toch een geluksvogel dat je na vandaag jouw knappe vriendin, jouw vrouw mag noemen.

Lees ook: Welke kleur accessoires moet ik kiezen bij mijn trouwpak?

Tijd voor het echte werk: trouwen!

Na de eerste ontmoeting en het schieten van de eerste foto’s, kan de dag beginnen. De ceremonie volgt en de handtekeningen worden gezegd. Nellie & Mathijs mogen elkaar nu eindelijk echt man en vrouw noemen.

De kus!

En ja de uitspraak waar iedere genodigde op zit te wachten: “U mag de bruid kussen.” Wellicht wel het mooiste moment op iedere bruiloft: de kus!

De opvallende details van het trouwpak

We kunnen deze blog natuurlijk niet afsluiten zonder het nog even over de opvallende details van het trouwpak te hebben. Allereerst wordt deze kleur niet super vaak gekozen door onze bruidegommen, maar hij wordt extra chique door de lichte accessoires: de strik en het pochet. En de binnenkant van het jasje is natuurlijk ook geweldig met de quote en de vernieuwende maar niet super drukke print.

Don’t panic. Een mooie quote om de blog mee af te sluiten. Of zoals wij het graag zeggen: Enjoy your day!

Wil je meer van onze knappe bruidegommen (en hun partners) zien? Neem dan eens een kijkje in ons fotoalbum!

 

Fotografie door Lianne Snoek

Menu
Suits and ties

9,1 10

248 Beoordelingen