Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Je hebt jouw vriendin ten huwelijk gevraagd en ze zei ja! Super gaaf. Alleen nu moet je op zoek naar een trouwpak… Maar wat is dé trend van 2018? Het is een kleur die veel mensen kiezen –tromgeroffel- blauw! Overigens is dit ook nog eens een kleur die veel mensen goed staat, win-win.

Een kleur met vele mogelijkheden

Blauw is een kleur met veel mogelijkheden. Het is een kleur die je makkelijk kunt combineren met bruin of cognac, maar ook met andere tinten blauw. Er zijn ontzettend veel tinten blauw en dat maakt het wel moeilijk om te kiezen. Donkerblauw is altijd goed, maar in 2018 zijn vooral het vooral de tinten navy, midnight blue, lichtblauw en grijsblauw die opvallen. Weet je niet welke tint je moet kiezen? Ga voor de kleur die jij mooi vindt of laat je adviseren.

Spice it up

Voor sommige mensen zal blauw saai klinken. Blauw is namelijk al jarenlang een veelvoorkomende kleur bij (trouw)pakken. Maar juist doordat het een goed te combineren kleur is, heb je genoeg mogelijkheden om het spannend te maken! Ook een voordeel van een maatpak; alles is mogelijk en het is altijd een uniek pak. 😉

  • Combineer met verschillende tinten blauw

Durf jij het aan om verschillende tinten blauw met elkaar te combineren? Ga bijvoorbeeld voor een opvallende combinatie van turquoise of kobaltblauw met donkerblauw. Of iets veiliger, door te kiezen voor tinten die dichter bij elkaar liggen en een combi maken van licht- en donkerblauw.

  • Kies een motief

Of ga voor een motief. Ruiten zijn in 2018 ook weer helemaal hot! Een geruit pak of alleen het gilet met bijvoorbeeld grijze of roze ruiten. Als je toch net even iets anders wil, maar niet te opvallend dan kun je ook kiezen voor een voering met een tof design.

  • Ga voor een bijzondere stropdas

Je kunt je ook onderscheiden met een bijzondere stropdas in een opvallende kleur, met een bijzonder design of gemaakt van hout! Ook een iets minder spannende optie, maar niet minder leuk.

Het belangrijkste: enjoy!

Zoals je ziet zijn er heel erg veel mogelijkheden. Maar het belangrijkste is en blijft: enjoy your day. Ga voor het pak met een kleur waar jij je goed bij voelt. Het zal hoe dan ook een fantastische dag worden met jouw partner naast je en geliefde mensen om je heen.