Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Een trouwpak aanmeten is altijd fantastisch om te doen. Onze maatpakken zijn namelijk altijd unieke pakken. Volledig op maat gemaakt en naar wens van degene die gaat trouwen. Maar elk seizoen zitten er weer bijzondere pakken bij. In deze blog zie je een paar pareltjes van dit seizoen!

Grijs met ruiten

Wat een PAK! Allereerst: ruitjes zijn helemaal hot dit seizoen. Misschien hebben jullie de ruitjes bij ons ook wel eens gezien met roze accenten, echter is roze niet altijd de meest favoriete kleur van de man. En deze man besloot het dan ook anders te doen: opvallend met groen. Super tof en het staat hem ook nog eens heel erg goed.

Authentiek in antraciet

En dan dit driedelige pak met een jasje volledig in eigen stijl en een opvallende stropdas. Antraciet is ook een kleur die niet heel vaak gekozen wordt. Daar moesten we echt even een plaatje van maken in ons eigen atelier.

Opvallend in blauw

Het derde pak is wederom een heel erg authentiek pak. Veel mensen trouwen in blauw, maar blauw heeft zoveel verschillende tinten. Wij zijn verliefd: zo’n mooi pak in een unieke blauwe tint. En die bretels! ? Wil je weten hoe je nog meer in blauw kunt trouwen, zonder een ‘standaard’ pak te kiezen? Lees dan deze blog: De kleur van 2018.

Last but not least.. dit onwijs gave pak. Je zag al een kleine preview in de afbeelding aan het begin van deze blog. In het eerste opzicht een normaal blauw pak, maar met een opvallend gilet en stropdas. De kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en komen ook weer terug in de accenten, zoals de bruine kleur van het knoopsgat in het jasje. Een stoere combinatie die ook nog eens heel erg goed past bij zijn haarkleur.

Wij zijn helemaal enthousiast. En jij? Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat voor pakken wij nog meer maken? Neem dan een kijkje in ons foto album.