Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Nieuwe inspiratie is nooit verkeerd toch? In 2018 namen we je voor het eerst mee in de meest bijzondere trouwpakken van het seizoen en voor 2019 doen we het gewoon weer! Ga jij dit jaar trouwen en ben je op zoek naar een pak wat anders is dan anders? Laat je dan inspireren door de volgende trouwkostuums!

Bordeaux versus roze

Waar rood en roze normaal never nooit gecombineerd worden (lees: het vloekt!), pakt de combinatie bordeaux met lichtroze juist heel mooi uit. Vinden wij dan. Oh, en bekijk ook even de schoenen! Deze bruidegom durft!

Antraciet met bruin?

In het eerste opzicht is dit pak wellicht niet heel ‘anders dan anders’, maar bekijk de derde foto eens. Zien jullie dat bruine gilet? Zeker wel een combinatie in de categorie ‘anders dan anders’, qua trouwkostuums. Wat vinden jullie van antraciet met bruin?

Bijzonder blauw trouwkostuum

Ook dit jaar hebben we weer een bijzonder blauw pak er tussen zitten! Denk je dat blauwe trouwkostuums niet uniek zijn? Zeker wel. Er zijn namelijk zo ontzettend veel verschillende tinten blauw, van lichtblauw tot donkerblauw. Van grijsblauw tot groenblauw, enzovoorts. Wil je meer weten over trouwen in blauw? Lees dan deze blog: Trouwen in een blauw trouwpak te standaard?

Een print voor de wereldreiziger

Kies je liever niet voor de meest opvallende kleur pak, maar wil je toch een echt uniek trouwkostuum samenstellen? Kijk eens naar een ander printje op je gilet of aan de binnenkant van je colbert. Zoals hier de wereldkaart. Wij vinden het echt super tof geworden en jij?

Opvallend overhemd

Overdag een wit overhemd en ‘s avonds een overhemd met print? Dat kan gewoon! Deze bruidegom combineerde een geruit gilet met een overhemd met een printje. Je moet er van houden, maar je zorgt er wel voor dat je nog steeds opvalt als je ‘s avonds je colbert uittrekt en een dansje waagt met je kersverse vrouw (of man).

Ook dit jaar zaten er echt weer pareltjes van trouwkostuums bij! Welke vind jij het mooist?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat voor pakken wij nog meer maken? Neem dan een kijkje in ons foto album.