Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

2020 was een bijzonder jaar en daar horen natuurlijk ook bijzondere trouwpakken bij. Ondanks alles hebben onze klanten wel de liefde gevierd. En daarbij hebben ze onze trouwkostuums ook vast laten leggen op de gevoelige plaat. We delen graag een aantal opvallende pareltjes met je.

Chique bordeaux

In ons artikel van vorig jaar deelden we ook al een bijzonder bordeaux pak met je. Maar dit jaar zit er gewoon weer een bij. Deze kleur staat gewoon ontzettend chique, mits het bij jouw huidskleur past. In alle andere gevallen kan bordeaux je ook juist wat flets doen ogen. Bij deze bruidegom is dat echter zeker niet het geval. En hoe goed past het patroon aan de binnenkant van het jasje bij het geheel?! Wij houden er wel van. En jij?

Grijs met ruiten

Ruiten, ze zijn terug van weggeweest. Hoewel ze nooit volledig uit het straatbeeld verdwenen zijn. Ruiten doen het altijd al goed in pantalons en colberts. En ook dit jaar val je met ruiten weer helemaal binnen de trends. Maar voor een trouwpak met ruiten moet je als bruidegom wel lef hebben. Het staat onwijs goed, maar het moet wel bij je passen. Wel geven de ruiten -in dit geval- de grijze tint een uitdagende look mee.

Stoere bengels

Hoe lief zijn deze stoere jongens? Volledig in stijl op de bruiloft. Vooral de accessoires maken het totale plaatje helemaal af. Ga jij volgend jaar trouwen en heb je kinderen? Houd dit dan even in je achterhoofd. 😉 Ook voor de kids kunnen wij kleding op maat maken!

Groen, groen, groeeen

Heb je Lingo al in je hoofd na het lezen van dit kopje? Sorry daarvoor. Maar kijk even naar deze groene pareltjes. Groen staat de meeste mannen goed, maar zoals je ziet zijn er enorm veel tinten binnen groen. Hieronder zie je een gave donkergroene kleur gecombineerd met het zachte roze. Maar je ziet ook lichtere tinten gemaakt van onze nieuwste linnen / wol mix! Deze trouwpakken horen zeker thuis in het rijtje van de meest opvallende pakken van dit jaar. Je hoeft niet te gaan voor iets dat extreem opvallend is om een bijzonder pak te hebben: een ander tintje of een andere stof werkt ook!

Dat was hem alweer voor 2020. Op naar 2021! Hopelijk wederom een jaar waarin we de liefde massaal gaan vieren. Oh ja, onthoud dit: ieder pak is uniek. Ook als je gaat voor een meer ‘standaard’ kleur. Het wordt immers voor jou op maat gemaakt en gepersonaliseerd op basis van jouw wensen. Wij helpen je graag om een passende kleur uit kiezen!