Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

De laatste maand van 2021 is ingegaan. Daar hoort weer ons artikel van het jaar bij: de meest bijzondere trouwkostuums van 2021! Het afgelopen jaar zijn er weer veel knappe mannen getrouwd in allerlei tinten blauw en groen. Een aantal uitzonderingen daar gelaten. 😉 We nemen je graag mee in een ‘net even anders’ pakken van het afgelopen jaar. (Niet dat het een mooier is dan het ander!!) Laat je inspireren.

Niet 100% blauw én toch ook niet groen

Naar dit pak blijf je kijken. Ik vind het een beetje een sprookjeskleur. Vooral die details op rechts. Ook een onwijs mooie diepe kleur voor als je in het najaar of zelfs in de winter gaat trouwen. En wat staat het hem goed hè. 😉 Deze man durft, want hij ging voor het complete plaatje incl. de schoenen met print.

Helemaal groen

Hoe gaaf is dit? De man in een prachtig groen pak, de vrouw met groene schoenen en zelfs de kids hebben groene details aan. En dat in combinatie met de groene achtergrond. Met recht een prachtplaatje. En zie je hoe trots de kinderen zijn? Zo leuk. Ook kinderen op de bruiloft? Hier wat tips.

Uitdagend: blauwgrijs

Nog een blauwe variant met een grijze finishing touch. Kijk eens goed naar de ruitjes in zijn pak. Ook weer een print waar je naar blijft kijken. Plus de ruitjes hebben een fijne grootte: niet te klein (dat kan druk ogen) en ook niet te groot (dat kan je breder laten lijken). Een mooie manier om te gaan voor een blauwachtige tint, die absoluut niet saai of standaard is.

Stoer antraciet

Wow! Dit is nog eens een gaaf plaatje. Een soort smoking, zonder de typische smoking look and feel. Het is juist lekker eigen gemaakt. Zie je de details zoals de ketting en de opvallende stropdas? Ja, dit was absoluut een feestje om uit te zoeken en te maken. En wat staat het hem goed.

Uiteraard zijn dit niet de enige mooie pakken die wij hebben gemaakt in het afgelopen jaar. Ieder pak is prachtig. Maar we willen graag van de gelegenheid gebruik maken om je te inspireren met ‘zo kan het ook’, als je echt op zoek bent naar iets vernieuwends. Wees niet bang: we helpen je ook heel graag aan een pak zonder al te veel poespas. Het belangrijkste is dat jij je er goed in voelt. En ieder pak is uniek, want het is jouw maatpak. 😉

Benieuwd naar wat we nog meer maken? Neem dan even een kijkje in ons foto album!