Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Ja, ja. Het einde van het jaar is weer in zicht! En dat betekent dat de trends voor 2019 weer bepaald worden, zo ook de trends op het gebied van trouwpakken. Deze willen we jou natuurlijk niet onthouden. Daarom vertellen we je in deze blog welke kleuren helemaal hot zijn en wat voor soort pak je zou moeten dragen volgens de trouwpak trends voor 2019.

Dé trouwpak kleuren van 2019

Ondanks dat de kleur blauw, een fantastische kleur is voor een trouwpak en die veel mensen ook prachtig staat, hebben we voor 2019 wat andere kleuren in het vizier. Namelijk zwart, grijs, beige, donkergroen en bordeaux. Voor ieder seizoen wat. Inspiratie nodig voor deze kleuren? Hieronder wat voorbeelden van mensen die al voorliepen op deze trends. 😉

Ben je benieuwd welke kleur pak nu echt bij jou past? Lees dan deze blog: Welke kleur trouwpak past bij mij?

Prints en ruitjes

Ook prints en ruitjes blijven zien we terug in de trouwpak trends voor 2019. We zien nu ook al regelmatig een leuk ruitje voorbij komen in de trouwpakken en wij zijn fan! Maar ook hippe (bloemen)printjes mogen. Vind je een print wel leuk, maar niet aan de buitenkant? Dan kan het natuurlijk ook subtiel verwerkt worden aan de binnenkant van je colbert of in je stropdas. Met een maatpak is er voor ieder wat wils. Kijk bijvoorbeeld hier hoe je jouw outfit net wat extra spicy kan maken, met een opvallende stropdas.

Strak in het (driedelige) pak

Al jaren is het typisch Italiaans gesneden pak een ding, zo ook in 2019. Mooi om te zien natuurlijk, maar niet voor iedereen weggelegd. Een Italiaans pak is namelijk smal gesneden, waardoor je een duidelijke taille ziet. Echter moet je daarvoor wel de juiste lichaamsbouw hebben. Anders is het echt beter om voor een ‘normaal’ maatpak te gaan, wat perfect aansluit op jouw maten en daardoor veel mooier aansluit op jouw lichaam en lichaamsbouw.

Daarnaast blijft ook het driedelige pak helemaal in. Uiteraard iets wat we altijd al veel hebben gezien bij trouwpakken, omdat het een gilet of vest het trouwpak helemaal af maakt. Bovendien blijf je – met een gilet – als bruidegom herkenbaar als dè bruidegom, ook zonder je colbert op de dansvloer.

Welke trouwpak trend voor 2019 spreekt jou het meeste aan?