Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Maar waarom nu kiezen voor een maatpak? Waarom niet gewoon een pak van het rek? We hebben hier een aantal punten staan die je er van overtuigen om voor een maatpak te gaan in plaats van een confectiepak. Maar wat gaat dat dan kosten? Daarvoor kijk je in onze prijslijst.

 • Voor grote & kleine maten
  Kleiner dan de gemiddelde Nederlander? Wij begrijpen jou! Groter dan de gemiddelde bevolking in ons kikkerlandje? Ook dat begrijpen wij! Voor jullie heren, is het pak op maat uitgevonden! Niks is lastig, geen pakken laten corrigeren, niet per ongeluk een te korte pantalon. Bij het maken van jouw pak op maat worden zorgvuldig je maten opgemeten!
 • Een uniek maatpak
  Bij het samenstellen van jouw maatpak bij Suits and ties kun jij zelf bepalen welke kleur en stof jij hiervoor wilt gebruiken uit ons aanbod. En ons aanbod is groot, heel groot! Zo kunnen wij voor elke klant een uniek maatpak maken. Niemand die jij tegen komt als ‘fashiontwin’!
 • Geweldig gevoel bij het dragen van het maatpak
  Een pak op maat zit per definitie beter dan een confectie maatpak, dit komt doordat het maatpak aangemeten is op jouw maten! Mogen we elke dag een maatpak dragen alsjeblieft?

  I am sorry, I can’t hear you over the sound of how amazing I am ~ Harvey Specter

 • Initialen in jouw maatpak? Dat kan!
  Bij Suits and ties is het mogelijk om jouw initialen in het maatpak te zetten! Of natuurlijk je lievelings quote, datum, naam etc.

 

Weten hoe het bij ons in zijn werking gaat? Lees dan jou maatpak in 3 stappen!

Recente blogs