Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Als bruidegom onderscheidt je je door een prachtig trouwpak uit te kiezen, maar ook door de accessoires! Alleen welke accessoires kun je allemaal dragen als bruidegom? Wij helpen je op weg.

Stropdas

Allereerst heb je natuurlijk de stropdas. Je kunt kiezen voor een hele opvallende stropdas of juist niet. Zo lang je maar in je achterhoofd houdt dat volgens de etiquette een maatpak maximaal twee gedessineerde kledingstukken heeft. De stropdas is een eenvoudige, maar perfecte manier om jezelf te onderscheiden. Niet alleen door de kleur en print, maar ook door de manier van knopen.

Strik

In plaats van een stropdas, kun je natuurlijk ook gaan voor een strik. Ook de strik is er in allerlei kleuren en printjes. Je hoeft in ieder geval geen ingewikkelde knopen aan te leren. 😉

Bretels

Onder je jasje zijn bretels natuurlijk niet altijd te zien, maar op het moment dat jij je jasje uittrekt wel! Jij valt op met jouw bretels, want er zijn niet veel mensen die dat nog durven te dragen. En nee, ze zijn niet om je broek hoog te houden, maar een leuke finishing touch voor jouw outfit.

Riem

Waar je normaal misschien een riem draagt zodat je broek blijft zitten, draag je bij een maatpak een riem als stijlvolle accessoire.

Corsage

De colbert is natuurlijk niet compleet zonder een corsage op de revers. En je kunt er alle kanten mee op! Bloemen, veertjes, kralen, bedenk het maar.

Horloge

Het is altijd al een belangrijke accessoire geweest voor de man, maar ook tijdens de bruiloft. De horloge! En weet je wat leuk is? Je kunt een horloge ook laten personaliseren door er een datum of tekst in te laten graveren. En verder is het natuurlijk ook gewoon heel handig om te weten hoe laat het is. Stel je voor dat je te laat op de trouwlocatie aankomt! 😉

Zonnebril

Trouw je in de zomer? Dan komt een stijlvolle zonnebril ook zeker van pas. Looking good. ?

Armband

Als je graag een accessoire om je pols wil dragen, maar op de dag van je leven liever niet te veel op de klok kijkt dan kun je ook gaan voor een armband. En net als bij de horloge, kun je een armband laten personaliseren. Super tof!

Sokken

Opvallende sokken, oh we love it. Sokken geven voor een deel jouw persoonlijkheid weer. Ga je voor classy of hou je meer van grappige sokken?

Manchetknopen

Opvallende sokken, oh we love it. Sokken geven voor een deel jouw persoonlijkheid weer. Ga je voor classy of ha

Om jouw trouwoutfit helemaal af te maken, zorg je voor een paar mooie manchetknopen. Manchetknopen zijn er in allerlei kleuren, printjes en materialen. Ook leuk: de favoriete manchetknopen van je vader of opa dragen op deze speciale dag.

ou je meer van grappige sokken?

Hoed

Voor de vrouw zijn er veel opties om iets op hun hoofd te dragen, zoals een sluier of bloemenkrans. Maar ook voor de man zijn er mogelijkheden! Je had het misschien niet verwacht, maar ook op je bruiloft kun je een hoed dragen. Het kan je net die klassieke uitstraling geven of het juist nonchalanter maken.