Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Het is zo’n simpel iets waar je als man niet iedere ochtend over nadenkt: “Welke sokken zal ik vandaag eens aantrekken?”. Nee, je grist een paar sokken uit de kast en dat worden ze voor vandaag. Maar op jouw bruiloft is jouw outfit van groot belang én ieder detail doet er toe. Ook de sokken. Dus vandaag een stukje over het dilemma: welke sokken trek je aan op de bruiloft?

Bijpassende sokken of opvallende sokken

De meest veilige optie is om te gaan voor bijpassende onopvallende sokken. Deze leiden niet af van het totaal beeld. Maar je kan er ook voor kiezen om je sokken te matchen met jouw (felgekleurde) accessoires of de thema kleur voor de bruiloft. Want, als het goed is, is jouw pantalon lang genoeg, waardoor jouw sokken niet constant een eyecatcher zijn. Maar het is wel een speels detail voor wanneer je je schoenen aantrekt, op een stoel zit tijdens de ceremonie, etc. Een kleine knipoog van jou!

Match met je aanstaande partner

Ook voor jouw partner kan het tof zijn om met iets felgekleurds ten tonele te verschijnen. Schoenen vallen niet altijd op onder een bruidsjurk (of pak). Een uitgelezen kans om voor gekleurde schoenen te gaan. En dat maakt het voor jou extra leuk om dit kleurtje te laten terugkomen in jouw sokken. Daarmee maken jullie samen echt een statement.

Tip: Maak er een mannenthema van

Heeft jouw partner geen behoefte aan felgekleurde details rondom haar (of zijn) outfit? Kijk dan eens of je iets leuks op kan zetten met de mannen. Heb je bruidsjonkers op jouw bruiloft? Dan kan het leuk zijn om allemaal gekke sokken aan te trekken. Op deze manier ben je niet de enige met opvallende sokken. Bovendien is het ook nog eens erg leuk voor op de foto’s.

Wat voor sokken hebben jouw voorkeur? Opvallend of liever een kleur die past bij jouw outfit?