Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Blauw, groen, rood, bruin of toch liever zwart? Er zijn zo ontzettend veel kleuren dat het wellicht wat lastig is om de perfecte kleur voor je trouwpak te kiezen. Welke kleur past bij jou? Welke kleur past goed bij de trouwjurk van je aanstaande en het belangrijkste: in welke kleur voel jij je helemaal jezelf? Wij delen de 5 meest gekozen kleuren voor een trouwpak met jou, zo kun je een beetje inspiratie opdoen. Heb je zelf een ander idee? Ook dat kan natuurlijk. Je moet uiteindelijk een kleur kiezen waar jij je helemaal goed in voelt! Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Een kobalt blauw trouwpak

Blauw is een van de meest gekozen kleuren voor een trouwpak. Ieder jaar kiezen veel mannen voor deze kleur. Natuurlijk heb je veel verschillende soorten blauw. Wil je koninklijk trouwen? Dan is een kobalt blauw trouwpak echt wat voor jou. Deze kleur straalt klasse en stijl uit. Precies wat jij als bruidegom ook mag uitstralen op deze bijzondere dag. Deze kleur staat bekend als een heldere, opvallende en aanwezige kleur. Ben je ambitieus en ondernemend? Dan is dit de perfecte keuze. Met een kobalt blauw trouwpak val je op en steel je echt de show!

Een industrieel blauw trouwpak

Vind je een blauw trouwpak erg mooi, maar is kobalt blauw net even te opvallend voor jou? Ga dan voor een industrieel blauw trouwpak! Deze kleur blauw zit net wat meer tegen de kleur grijs aan en is dus wat rustiger. Industrieel blauw past erg goed bij een modern thema en geeft je meteen een stoere look! Je kunt je industrieel blauwe trouwpak zo gek maken als je zelf zou willen door te spelen met andere kleuren voor je accessoires. 

Een groen trouwpak

De groentinten blijven een grote favoriet onder veel bruidegoms. Of je nu kiest voor zeegroen, lichtgroen of olijfgroen: je zit vaak goed. Een groen trouwpak past in veel thema’s en staat altijd mooi bij een witte trouwjurk. Ben je fan van Peaky Blinders? Dan is een zeegroen trouwpak echt wat voor jou. Klassiek en typisch jaren ‘20. De kleur groen staat voor rust, veiligheid en vertrouwen. Past dit bij jou? De kleur groen is opvallend, maar ook weer niet té. Vaak is dit een kleur waar een man zich snel fijn in voelt. Daar worden we blij van!

Een bordeaux rood trouwpak

Wil je eens wat anders? Dan is bordeaux rood de perfecte keuze van dit moment. Rood is niet voor niets dé kleur van de liefde, toch? Wij begrijpen dat het woordje ‘rood’  je wellicht afschrikt. Rood is een sterke kleur en staat voor extase, extraversie, verleiding, liefde, maar ook voor gevaar, angst en strijd. Maar de tint bordeaux rood straalt juist warmte en gezelligheid uit en is rustgevend. Bordeaux rood is door de warme kleur een tint die veel mensen ook goed staat. Het is wel een kleur die je moet durven dragen.

Een bruin of beige trouwpak

Heb je al eens gedacht aan een bruin trouwpak? De kleuren bruin en beige zijn tegenwoordig helemaal niet meer stoffig, het zijn juist trendy kleuren! De een draagt het liefst een felgekleurd trouwpak, de ander gaat liever voor een iets meer basic trouwpak. Niet iedereen houdt er namelijk van om op te vallen en dat is natuurlijk ook helemaal goed. Wanneer je dan net wel een beetje anders wil zijn, maar niet te veel, dan zijn de kleuren bruin en beige een hele goede keuze. Kijk natuurlijk wel even of deze kleuren passen bij het thema en de aankleding van jullie bruiloft. Ook is het goed om te kijken of deze kleur je mooi staat, je wil natuurlijk niet wegvallen in de kleur van je trouwpak.

Pssst wil je het net even wat anders doen?

Denk jij nu: deze kleuren vind ik mooi, maar ik wil toch net even iets anders? Dan zit je bij Suits and ties helemaal goed! Het grootste voordeel van een trouwpak op maat is dat je namelijk alles zelf kunt bepalen. Je kunt je trouwpak personaliseren, gekke printjes toevoegen of een unieke kleur uitkiezen. Genoeg keuze dus! Lijkt het je wel wat om alles zelf te bepalen? Kom dan gerust eens langs.