Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Ondertussen is het jaar 2022 alweer in volle gang en gaat de wereld steeds meer een beetje open. Dat betekent dat er weer volop getrouwd mag worden! Ben jij dit jaar de gelukkige bruidegom? Dan komen deze trouwpakken trends goed van pas. Zo ben jij helemaal op de hoogte en kun je op zoek gaan naar jouw droom pak!

Natuurlijk mag jouw aanstaande in de schijnwerpers staan op jullie bruiloft, maar vergeet vooral jezelf niet. Een beetje opvallen mag dit jaar dus zeker wel! Ontdek welke trouwpakken trends het beste bij jou passen. 

Groen moet je doen

De kleur groen wordt steeds populairder onder de bruidegoms to-be. Dat hoeft geen fel appeltjesgroen te zijn, maar wat denk je van een mooie chique kleur groen? Denk bijvoorbeeld aan olijfgroene of donkergroene trouwpakken. Is dat wat voor jou? Als jullie in de zomer trouwen kun je ook kiezen voor een iets lichtere kleur groen. Denk dan bijvoorbeeld aan een mintgroen trouwpak. De kleur groen brengt een gevoel van gezondheid en avontuur met zich mee. Ongetwijfeld een goed voorteken voor jullie liefdevolle huwelijk! Ga jij voor een groen trouwpak?

Retro als peaky blinders

Ben je helemaal fan van Peaky Blinders en heb je alle seizoenen binnen no-time uitgekeken? Waarom zou je dan niet als Peaky Blinders himself verschijnen op je trouwdag? Tegenwoordig is de stijl vanuit deze serie helemaal hot en happening, ook in de trouwpakken wereld. Deze trend is gebaseerd op de Britse stijl rond het jaar 1920. De Peaky Blinders trouwpakken zijn driedelig en hebben een strakke snit. Als je fan bent van deze stijl wordt je waarschijnlijk helemaal blij van retro printjes, ruitmotieven, giletjes en zelfs de bijpassende flat cap. Voeg daar nog een vlinderdas aan toe en je bent helemaal ready!

Natuurlijk en aardetinten

Waar vorig jaar alle bruidegoms in pastelkleurige trouwpakken liepen, zijn dit jaar de natuurlijke en aarde tinten dé trendkleuren. Bruin, beige en zandkleur passen helemaal bij een zomerse bohemian bruiloft. Er komen steeds meer lichte en vervaagde kleuren in de trends van 2022 naar voren. Deze aardetinten geven een natural look, niet te veel over de top, maar een zachte en liefdevolle uitstraling.  

Casual chique

Ook de casual look komt dit jaar helemaal weer naar voren als een van de meest favoriete trends. De fit van een trouwpak wordt namelijk steeds belangrijker. Niet helemaal strak in pak, maar een sportieve stijl met een meer stretchy stof. Het loszittende trouwpak wordt dus vaker gekozen. Geen paniek dames, dit is niet meteen een slonzige bedoeling, maar deze trouwpakken zitten op sommige plekken net wat losser. Best fijn zo’n casual chique trouwpak, zo heb je genoeg ruimte om ‘s avonds los te gaan op de dansvloer. Het is natuurlijk al een ontzettend spannende dag, dus je mag jezelf best van een beetje comfort voorzien. 

Traditionele trouwpakken

Ondanks de nieuwste trends blijven de traditionele blauwe en zwarte trouwpakken nog steeds favoriet. Traditioneel is nu eenmaal tijdloos en misschien past dit wel het beste bij jou. Zeker bij een winterse bruiloft past een traditioneel trouwpak helemaal in het plaatje. De trend van dit jaar is om je traditionele trouwpak net even een persoonlijke touch te geven met happy socks of een stropdas met een leuk printje. Een groot voordeel aan deze traditionele pakken is dat je ze na je bruiloft nog eens kunt gebruiken!