Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Wordt 2023 het jaar van jullie grote dag? Gefeliciteerd! Dan is het nu het perfecte moment om je eens te laten inspireren door de nieuwste trouwpakken trends. Wat ga jij als bruidegom dragen op jullie bruiloft? Wat is er op dit moment helemaal hip en waar voel jij je prettig bij? En ook niet onbelangrijk: welk trouwpak past mooi bij de jurk van je aanstaande? Na het lezen van deze trouwpakken trends weet jij in ieder geval in welke richting je moet gaan zoeken. Zo zie jij er straks echt uit om door een ringetje te halen!

Brede schouders

Sta je iedere dag in de sportschool om je schouders te trainen? Dat is nu niet meer nodig! Trouwpakken met brede schouders worden namelijk weer helemaal trendy in het nieuwe jaar. Dat scheelt veel uurtjes trainen. Best lekker vind je niet? Fit zijn is natuurlijk alleen maar goed, maar een beetje bluffen kan dus ook prima. Trouwpakken met brede schouders zijn tegenwoordig hét ding voor veel mannen. Pas natuurlijk wel op dat je niet voor een te breed trouwpak kiest, dat ziet er dan wat onnatuurlijk uit. Heb je al brede schouders van jezelf? Check dan ook even of een trouwpak met extra brede schouders wel de juiste keuze is.  

Strak in pak

We hebben een aantal jaar veel ‘casual’ looks gezien, maar vanaf nu wordt strak en stijlvol weer helemaal in. We willen weer uitpakken en gezien worden. De driedelige trouwpakken zijn weer favoriet en alle accessoires worden uit de kast getrokken. Met een driedelig trouwpak zie je er smooth, stijlvol en verzorgd uit. Bovendien zien mensen op het huwelijksfeest nog steeds dat jij de bruidegom bent als je je colbert uittrekt. Lekker uitpakken dus!

Lang colbert

In 2023 zullen veel korte colberts worden vervangen voor lange colberts. Zowel bij de bruidegom als bij de gasten van de bruiloft. De lange colberts zijn stijlvol, chique en stralen een bepaalde klasse uit. In feite komt deze trend gewoon weer helemaal terug van vroeger. Herinner je nog de zakenmannen met lange colberts in de jaren 90? Precies! Eigenlijk dus mega old-school en volgend jaar weer helemaal hip! Een groot voordeel? Je kunt het lange colbert gerust dragen naar een andere feestelijke gelegenheid, dus je hebt er lang plezier van. 

Nude en beige

We hebben deze kleuren al eens besproken, maar de kleuren ‘beige’ en ‘nude’ zijn ook in 2023 een van de meest favoriete kule. Veel bruidegoms en vooral ook veel bruiden kiezen graag voor deze kleur. Deze kleuren stralen een klasse en rust uit. Het is net weer even iets anders dan zwart of grijs, maar toch wel klassiek en netjes. Kijk natuurlijk wel even of deze kleuren passen bij het thema en de aankleding van jullie bruiloft. Ook is het goed om te kijken of deze kleur je mooi staat, je wil natuurlijk niet wegvallen in de kleur van je trouwpak. Benieuwd of een beige trouwpak wat voor jou is? Je leest het hier!

All eyes on you

Het is al een tijdje niet meer zo dat de bruidegom er ‘ook nog’ is op de bruiloft. Het draait echt niet alleen meer om de bruid, maar de bruidegom mag net zo aanwezig zijn. All eyes on you dus! Opvallende kleuren en prints voor een trouwpak zijn helemaal hip dus als je lekker wil uitpakken kun je dat ook echt gaan doen. Trouwpakken in de kleuren rood, groen en blauw worden vaak gekozen en ook leuke printjes voor stropdassen en sokken worden gecombineerd met een wat rustiger trouwpak. Niets is te gek!

Trouwpak op maat

Een van de laatste trouwpakken trends voor 2023 is een trend waar wij natuurlijk erg blij van worden: een trouwpak op maat. Steeds meer bruidegoms willen graag uitpakken met een trouwpak dat van top tot teen bij hun wensen past. Met zelf gekozen materialen, kleuren en printjes creëren zij zo echt hun eigen trouwpak. Een trouwpak op maat is ook nog eens ontzettend waardevol om te hebben, want je kunt het na je bruiloft nog vaak genoeg dragen. Het pak is namelijk helemaal gemaakt op basis van jouw wensen en maten: echt uniek dus. Daar steel je op iedere gelegenheid ongetwijfeld de show mee!

Wij zijn benieuwd wat jij van deze trouwpakken trends voor 2023 vindt! Welke trend schrijf jij op je inspiratie lijstje?