Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Bij Suits and ties vinden we het leuk om af en toe een andere kleur trouwpak in het zonnetje te zetten. Want juist doordat wij maatpakken maken, kun je jouw trouwpak laten maken in alle kleuren van de regenboog. Dus wat denk je van een beige trouwpak? In dit artikel lees je er meer over.

Een beige trouwpak: lekker neutraal en toch chique

Beige is een prachtige kleur om toe te passen bij een zomerse bruiloft. Al tijden is deze kleur een trend in interieur, kleding en make-up. Ja, daar heb jij als man natuurlijk helemaal geen boodschap aan. Maar het laat wel zien dat je in een beige trouwpak helemaal on trend bent. Plus het is ook nog eens een kleur die zich makkelijk laat combineren met de jurk of het pak waar jouw partner in wilt trouwen.

Hoe combineer je een beige trouwpak?

Bij beige kan bijna alles. Zo fijn, want op deze manier kun je alle kanten op met jouw beige trouwpak. Het is bijvoorbeeld heel mooi om beige te combineren met lichte kleuren. Denk aan lichtblauw, lichtgeel of lichtgroen. Deze kleuren geven jouw beige trouwpak een frisse ondertoon, wat goed past bij de zomer. Maar je kunt ook gaan voor een meer chique look met witte of zwarte accessoires. Of denk je aan een knaloranje stropdas? Ook dat past prima bij beige! Je kunt er letterlijk alle kanten mee op en het is maar net wat jouw voorkeur heeft.

Wel belangrijk: met de kleur van de accessoires kun je de kleur van je gezicht nog wat meer ophalen, indien nodig. Maar maak je geen zorgen, daar hoef jij je niet druk over te maken. Bij Suits and ties adviseren we je ook in welke kleur(en) het beste bij jouw huidskleur past.

Deze mannen gingen je voor in hun beige trouwpak