Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Een bordeaux rood trouwpak

We zien het de laatste tijd steeds meer bij onze klanten; een bordeaux rood trouwpak! Wij houden ervan! In deze blog leggen we je meer uit over de kleur bordeaux rood en hoe je deze kleur kan combineren in je trouwpak.

De kleur bordeaux rood

Rood is een sterke kleur en staat voor extase, extraversie, verleiding, liefde, maar ook voor gevaar, angst en strijd. Maar de tint bordeaux rood straalt juist warmte en gezelligheid uit en is rustgevend. Bordeaux rood is door de warme kleur een tint die veel mensen ook goed staat. Het is alleen wel een kleur waar je van moet houden en moet durven dragen.

Hoe combineer je een bordeaux rood trouwpak met de rest van je outfit?

Bordeaux rood heeft van zichzelf een beetje een vintage look. De kleur bordeaux rood past ook heel goed bij een herfst of winter bruiloft, de donkere kleuren passen heel mooi bij deze seizoenen en de kleuren buiten. Je kunt het pak extra chique maken met een zwart overhemd. Of het juist opfrissen met een wit overhemd en een lichte stropdas.

Het is belangrijk dat je bordeaux rood combineert met de juiste kleuren voor je stropdas, riem, schoenen, sokken en andere accessoires. Je wilt niet dat het vloekt bij elkaar. Je kunt safe spelen en gaan voor een trouwpak in 1 kleur; bordeaux rood colbert, gilet en pantalon en het combineren met een witte stropdas die past bij je overhemd. Maar als je wat meer lef hebt, kun je het ook net iets gewaagder combineren, zoals deze bruidegom. Met een ruitjes gilet en lichtroze details!

Weet je nou niet zo goed wat mooie combinaties zijn? Laat je niet afschrikken door deze tekst. Bij Suits and ties zijn we er voor jou om je te helpen en te adviseren. Samen komen we tot een mooie combinatie!

Let nog wel even hier op!

Kijk ook nog even naar wat de uitstraling of het thema wordt van de bruiloft. Overleg dit met je verloofde voordat je een trouwpak gaat uitkiezen. Als je geliefde een bruiloft wil met pasteltinten, dan zal een bordeaux rood pak niet erg mooi uitkomen. Ook is het goed om even tegen de weddingplanner, ceremoniemeester of bloemstylist te zeggen dat je voor een bordeaux rood trouwpak hebt gekozen. Waarom? De bruid zal je dankbaar zijn dat ze geen felroze bloemen in haar trouwboeket heeft gekozen, maar kleuren die niet vloeken bij jouw trouwpak.

Oftewel bij een bordeaux rood trouwpak heb je iets meer zaken om op te letten, qua styling. Maar als je al deze mooie plaatjes ziet, dan is dat toch absoluut de moeite waard? Wat vind jij van een bordeaux rood trouwpak?