Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Niet iedereen houdt van een opvallende kleur trouwpak. Maar wat als je niet wilt trouwen in blauw of zwart? Denk dan eens aan grijs! Een prachtige kleur met eigenlijk te veel slechte associaties (saai!). Maar het hoeft absoluut niet saai te zijn. Er zijn immers heel veel tinten grijs. 😉 We laten het graag aan je zien in dit artikel.

De kleur grijs

Wie denkt aan grijs, denkt al gauw aan een grijze muis. Oftewel ‘saai’. Dat terwijl sommige tinten grijs juist worden geassocieerd met luxe. Helemaal niet gek als trouwpak dus! In die zin is grijs een soort tegenstrijdige kleur.  Aan de ene kant hoort het bij veranderlijk zijn, zoals mist, rook en wolken dat ook zijn. Maar aan de andere kant staat grijs juist voor stabiliteit en elegantie. Het is ook helemaal afhankelijk van welke tint grijs je neemt. Zilvergrijs is heel wat anders dan donkergrijs.

Een grijs trouwpak combineren

Het voordeel van het stabiele grijs, is dat het zich makkelijk laat combineren. Je kan grijs met vrijwel iedere kleur combineren. Daarom is grijs een ideale kleur als trouwpak. Het past in de meeste gevallen goed bij de trouwjurk en je hoeft je niet druk te maken om jouw accessoires. Of je nu een stropdas in een knalkleur, een printje of juist een zachte tint wilt: het kan allemaal.

Wel is het belangrijk om jezelf af te vragen wat je wilt uitstralen met jouw trouwpak en de juiste kleur grijs te kiezen. Een verkeerde kleur grijs kan je gezicht grauw doen ogen. Maar ook de verkeerde kleuren accessoires kunnen ervoor zorgen dat je niet tevreden bent over het geheel. Het is dus belangrijk om te zoeken naar de juiste balans. Maar wees niet bang, we adviseren je graag. Zo komen we samen op het juiste totaalplaatje.

Grijze trouwpakken van Suits and ties

Al diverse bruidegoms hebben ervoor gekozen om te trouwen in een grijs trouwpak. Laat je inspireren door hun prachtige pakken! Grijs met ruiten is bijvoorbeeld echt niet saai te noemen. Of durf je het te combineren met felroze accessoires? En kijk ook zeker even naar de thema bruiloft, waarbij alle heren in het grijs zijn gestoken. Het voordeel is dat wij al onze pakken op maat maken, waardoor je alles kunt personaliseren. Dus wil je een print aan de binnenkant, andere kleur gilet of felgekleurde stropdas? Het kan allemaal.

Mooi zijn de grijze trouwpakken hè? Wij zijn in ieder geval wel overtuigd van grijs als trouwpak. Wil je nog meer van onze (grijze) trouwpakken zien? Neem dan eens een kijkje in ons foto album.