Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Personalisatie mogelijkheden bij een trouwpak

Wil je een keer uitpakken met een pak speciaal op maat gemaakt voor jou, bijvoorbeeld voor jouw bruiloft? Dan ben je bij Suits and ties aan het juiste adres. Bij een maatpak is veel mogelijk en veel te personaliseren, daarom zetten we voor je op een rijtje wat de mogelijkheden zijn om een uniek trouwpak samen te stellen.

Volledig naar jouw maten en wensen

Bij Suits and ties word je pak -speciaal voor jou- naar jouw maten gemaakt. Dit houdt in dat wij je opmeten en dat onze specialisten daarna voor jou een pak in elkaar gaan zetten. Oftewel: je hebt altijd een uniek trouwpak, volledig naar jouw maten én wensen. Want we kunnen een pak zo maken als dat jij het wilt.

Meer dan 1000 stoffen

We hebben meer dan 1000 stoffen ter beschikking en daarmee dus ook veel verschillende kleurtjes. Er is voor ieder wat wils. Of je nu graag een traditioneel pak wil of een opvallend en uniek trouwpak. We hebben kleuren in allerlei verschillende tinten. Dus niet alleen ‘gewoon’ blauw, maar verschillende tinten van lichtblauw tot donkerblauw.

Printjes

Een colbert net even anders dan anders? Ga voor een colbert met een print aan de binnenkant. Een leuk detail, wat niet heel erg opvalt. En voor de gewaagde mannen is een pak met een ruit aan de buitenkant natuurlijk ook mogelijk. Wij houden er wel van!

Initialen of trouwdatum

Als je een pak bij ons koopt, speciaal voor je bruiloft dan is het leuk om bijvoorbeeld je initialen of trouwdatum te verwerken in je pak. Er is ruimte voor initialen op de mouw van je overhemd, maar ook aan de binnenkant van je colbert. Bovendien kun je daar ook je trouwdatum of een liefdevolle quote kwijt.

Een uniek trouwpak met accessoires

Tot slot kun je bij ons terecht voor het ‘totaal pakket’ van pak tot accessoires en schoenen. Je hebt dus ook de keuze uit verschillende schoenen, riemen, stropdassen, manchetknopen en pochets. Van houten accessoires tot accessoires in alle kleuren van de wereld. Na een bezoek aan ons atelier ben jij helemaal klaar voor dé grote dag.

Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, wij kijken graag met je mee wat er mogelijk is!