Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

FAQ

Wat zijn de voorwaarden?

Op onze contactpagina tref je een link aan naar onze voorwaarden. Lees deze door voordat je tot een bestelling overgaat.

 
Krijg ik voor de prijzen wel goede kwaliteit?

Suits and ties levert een zeer goede kwaliteit. Wij zijn reuze trots op onze review score. Wij hanteren korte lijnen en onze voordelen zijn jouw voordelen. Zie onze prijslijst.

Hoe kan ik bij Suits and Ties betalen?

Op het moment van bestellen betaal je 50%. Dit kan bij voorkeur door middel van pin maar eventueel ook contant (let op wij hebben ivm veiligheid geen wissel geld). Je krijgt van ons een factuur zodra de bestelling geleverd is.

Waar komt Suits and Ties allemaal?

In beginsel maakt ons dat niet uit! Hardenberg, Zwolle, Groningen, Assen, Emmen, Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Hoogeveen, Leeuwarden… Wij zijn er voor jou en jouw maat kostuum!

 
Wanneer wordt mijn bestelling in productie genomen?

Zodra je aanbetaling is ontvangen, wordt de bestelling in productie genomen.

 
Wanneer ontvang ik mijn bestelling

Normaliter kunnen wij de kleding tussen de zes en acht weken leveren. Voor maatpak trouwpakken adviseren we je om minimaal twaalf weken voor de grote dag te bestellen.

 
Hoe gaan jullie om met 'grote' maten?

Bij een omvang van meer dan 125cm en een langere colbert lengte dan 86cm berekenen wij een toeslag van 10%.

 
Kunnen jullie voor mijn Bruiloft/afstuderen/oudjaarsavond feestje op tijd leveren?

Als je met spoed maatkleding voor een bepaalde datum nodig hebt, stuur ons een e-mail of bel met informatie over je deadline.

 
Kan ik jullie bezoeken?
 
Teksten lopen door elkaar heen?

Dat ligt waarschijnlijk aan de internet browser die je gebruikt, wij adviseren je om de laatste versie van Internet Explorer, Safari, Firefox of Chrome tegebruiken. Mocht je dan nog steeds onvolkomen tegen komen, laat het ons alsjeblieft weten!

 
 
Iets ziet er raar uit of werkt niet op de website!

Als iets er niet goed uitziet of niet werkt op onze website, waarderen wij het zeer als je ons dit via e-mail laat weten. Wij testen regelmatig onze website om er zeker van te zijn dat alles optimaal werkt. Mochten wij iets niet op merk en dan horen wij dit graag van je. Wij zijn je hier voor zeer erkentelijk.