Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Het trouwseizoen is weer geopend. In de lente en in de zomer wordt er ontzettend veel getrouwd. Niet zo gek natuurlijk met het mooie weer, vrolijke bloemetjes en blije mensen. Maar dat wil niet zeggen dat het niet mooi kan zijn om in de winter of in de herfst te trouwen. In deze blog zijn alle seizoenen met een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje gezet!

Winter

De winters wisselen sterk in Nederland, maar als er toch eens sneeuw ligt dan is de winter wel erg sprookjesachtig om in te trouwen. Het spreekt waarschijnlijk wel voor zich dat een bruiloft in de winter, altijd binnen is. Dat is een ding om rekening mee te houden, want het bepaalt de sfeer. Wel is januari een goedkoop seizoen om in te trouwen! En je hoeft niet bang te zijn dat je het koud krijgt, want wij voorzien je gewoon van een wat dikker trouwpak. No probem!

Lente

De lente is een prachtig trouwseizoen. Je hebt zachte temperaturen met een aantal uitschieters. Maar het is handig om rekening te houden met dat je eventueel een paraplu nodig hebt. Zonde toch als jouw bruiloft verregent? Ook zijn er veel vakanties en vrije dagen in de lente. Maar dat weegt niet op tegen de prachtige natuur met vrolijke tulpen en fluitende vogeltjes, waar je schitterende plaatjes kunt schieten.

Zomer

Trouwen in hartje zomer. We kunnen wel zeggen dat de zomer een gewild trouwseizoen is. Zorg er dus voor dat je al jouw locaties en andere afspraken ver van tevoren boekt! Zeker als je op vrijdag wil trouwen. Ook is het handig om een plan A en een plan B te hebben in het geval van slecht weer, want in de zomer heb je zeker kans op regen en onweer. Nodig ook je gasten op tijd uit, want ja de zomer is natuurlijk wel de vakantieperiode!

Herfst

De herfst is vaak een beetje grauw. Grijze wolken, regen, gure wind. Je kent het wel. Maar toch is ook dan de natuur heel erg mooi. Vooral de bruine bladeren zullen het goed doen op de foto’s. Net als bij ieder ander trouwseizoen zal je rekening moeten houden met het weer en eventuele paraplu’s. Maar met het juiste trouwpak op maat, hoef jij niet bang te zijn dat je het koud krijgt. Dan kun je in ieder geval een gentleman zijn voor jouw bruid, mocht zij het toch een beetje frisjes vinden. 😉

Naar welk trouwseizoen gaat jouw voorkeur uit?