Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Trouwen kan ook voor stoere mannen best spannend zijn. Je gaat immers trouwen met de liefde van je leven en het moet een dag worden om nooit te vergeten. Je bent op zoek naar het trouwpak van jouw dromen en je hebt een afspraak gemaakt bij Suits and ties. Maar hoe bereid je je voor op de afspraak? In drie stappen ben jij klaar voor de afspraak! En het is helemaal niet zo moeilijk.

Stap 1: Oriënteer

Jouw mening is waar het om draait. Neem eens een kijkje op het internet. Wat vind je mooi en wat zou je zelf graag willen? Pinterest is een platform met heel veel inspiratie. En nee, niet alleen voor vrouwen. Mocht je dat toch denken: kijk een keer heel stiekem en klik je het daarna snel weer weg. 😉 Verzamel wat plaatjes van stijlen of pakken die je mooi vindt en neem die mee. Al is het natuurlijk ook prima als je jouw ideeën in je hoofd hebt zitten.

Stap 2: Nodig mensen uit waar jij je goed bij voelt

Neem mensen mee die jou kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing. Heel handig als je twijfelt tussen bepaalde kleuren of een 2-delig of 3-delig pak. Sta je er toch niet helemaal alleen voor. Je vader of moeder die je door en door kent. Jouw broer of zus met gevoel voor mode. Of die ene vriend waar je het zo goed mee kunt vinden. Maak er een uitje van.

Stap 3: Relax en heb vertrouwen

Klaar? Weet je wat je mooi vindt en heb je mensen uitgenodigd? Leun dan lekker achterover en heb vertrouwen. Wij hebben ervaring en loodsen jou met gemak door het proces heen. Wij houden rekening met alle belangrijke aspecten voor een mooi trouwpak en jouw wens staat op nummer 1. Jij maakt de keuzes en het pak van jouw dromen rolt eruit voordat je het doorhebt.

No stress, enjoy your day!