Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

De feestdagen staan alweer voor de deur! Weet jij al wat je aandoet? Misschien heb je je (nieuwe) kleding al klaar liggen, maar misschien ook wel niet. Wij werden geïnspireerd door een van onze klanten: recycle je trouwpak met kerst! 

Een trouwpak is toch alleen voor op je bruiloft?

Tsja, dit is iets waar we over kunnen twisten. Wat maakt jouw trouwpak, jouw trouwpak? Eigenlijk alleen het feit dat je het pak draagt op jouw bruiloft. Het is niet anders dan een normaal pak, behalve het feit dat je het met een andere intentie hebt gekocht en er misschien ook wel meer geld voor over had. Maar je kunt jouw trouwpak prima later nog eens aantrekken of bijvoorbeeld alleen de colbert! 

Welke kleur pak kan ik aan tijdens de feestdagen?

Nu je weet dat je best je trouwpak kunt dragen, kunnen we het hebben over de kleur die je draagt tijdens de feestdagen. De kleuren die passen bij kerst zijn natuurlijk bordeauxrood en donkergroen. Maar dat betekent niet dat je perse in rood of groen ten tonele moet verschijnen. Andere kleuren kunnen ook prima! Afhankelijk van de gelegenheid kun je spelen met de accessoires om je pak wat feestelijker te maken. Denk aan kerstsokken of een glitterstropdas, voor de waaghalzen onder ons. 😉 

 

Het voordeel van het dragen van jouw maatpak tijdens de feestdagen

Het grote voordeel van het dragen van jouw maatpak tijdens de feestdagen, is dat je goed voor de dag komt! Een maatpak is namelijk gemaakt naar jouw maten, zoals het woord ook al zegt. Het is dus perfect voor jou en zit als gegoten. Plus je hoeft geen geld uit te geven aan nieuwe kleding. Scheelt weer! En zoals we ook al eerder zeiden, je hoeft niet volledig in 3-delig pak aan te komen zetten. Je kunt natuurlijk ook prima alleen de colbert over een overhemd aantrekken. 

Wat trek jij aan tijdens de feestdagen?

Geniet van de feestdagen!