Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Als je een maatpak wilt gaan aanschaffen dan sta je voor een aantal beslissingen. Al heb je hoe dan ook een goede keuze gemaakt! Je hebt vanaf nu een leven voor én na 🙂 We zouden het geweldig vinden als Suits and ties je op dit pad mag begeleiden. Ook als het om een trouwpak gaat natuurlijk. We zijn een zeer ervaren partij. Onze klanten zijn lovend over ons en onze prijzen zijn zeer concurrerend. We begeleiden je met kleur advies, mogelijkheden en de verschillende opties die we je bieden. Uiteraard kun je je pak bij ons compleet maken met accessoires zoals schoenen en manchetknopen.

We komen tot jouw maatpak in 3 gemakkelijke stappen. Wel vragen we je daarvoor een afspraak te plannen met ons zodat we de tijd kunnen nemen om je hiermee te helpen.

Stap 1 – jouw wensen

We gaan je het hemd van het lijf vragen! Alles om te komen tot de juiste soort stof maar ook de kleur en opties. Zodat jij je straks 100% comfortabel voelt in je maat kostuum. Je kunt uiteraard je favoriete pak meenemen of voorbeelden die je elders hebt gezien.

Stap 2 – opmeten en kiezen

We gaan je meenemen door onze stoffen waarbij we al een eerste beeld hebben van je voorkeuren. We laten diverse opties zien en bespreken alle mogelijkheden. Initialen, breedte van het rever, stiksel en eventueel de kleur daarvan en de binnenvoering zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Hebben we dat, dan nemen we je op ruim 20 plaatsen de maat waarmee we ervoor zorgen dat het pak op alle plekken comfortabel zit.

Stap 3 – afpassen

Na 4 a 6 weken is je maatpak pasklaar! We nemen snel contact met je om een afspraak te plannen. Tijdens de passessie controleren we of alles in orde is en wandel je in je maatpak naar buiten… Of je neemt deze in een luxe kledinghoes mee.

Overtuigd van onze service, mogelijkheden en kwaliteit (check referenties!)? Kies op onze afspraak pagina voor de wijze waarop we contact met elkaar opnemen.

Enjoy your day!

Linda Bos