Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Als je denkt dat wij alleen maar trouwpakken leveren, dan heb je het mis! Wij spraken Gert Heideveld, penningmeester van het zangkoor Ailanthus uit Wezep. Voor dit koor hebben wij zo’n 40 mannen in een pantalon en maatshirt mogen steken! Ben je benieuwd naar hun ervaring? Lees dan vooral even verder.

Hoe zijn jullie bij Suits and ties terecht gekomen?

“We waren op zoek naar iemand die ons passende kleding kon leveren. Hebben meerdere partijen benaderd en onder andere zijn bij Suits and ties terecht gekomen door een lid van ons. Hij heeft eerder een trouwpak bij Suits and ties gekocht.”

“Uit eindelijk hebben we voor Suits and ties gekozen door de algemene uitleg die we van hen kregen en de manier waarop ze ons hebben ingemeten. Plus we hadden een goede referentie waar we op vertrouwden.”

Waren jullie op zoek naar iets op maat, of was confectie ook nog een optie?

“We wilden sowieso iets op maat. We hebben 40 leden met een lengte van 1.50 m tot 2.10 m, bij wijze van spreken. En zij hebben natuurlijk allemaal weer andere maten. Dat past niet in een standaard pak. Daarnaast heb je ook nog te maken met het feit dat je van een bepaald standaard pak uit de winkel niet alle maten kunt krijgen. Dan hebben ze maat 46 tot 50, maar groter of kleiner is er niet. Of je wordt erg beperkt in de mogelijkheden. Dus ja, we wilden sowieso iets op maat gemaakt hebben.”

Wat is voor jullie het grote voordeel van een maatpak?

“Het grootste voordeel is dat het goed zit. Niet te ruim of te strak. Het zit gewoon goed aangesloten. En ik heb eerder een maatpak samengesteld, maar dat beviel wat minder goed. Bij Suits and ties kwam duidelijk naar voren dat het degelijk vakwerk is en dat ze bijvoorbeeld ook op veel meer meetpunten letten.”

“We vonden het een fijne samenwerking met Suits and ties. Alles is goed verlopen. De pakken zijn aangemeten, we hebben een tweede passessie gehad, toen is er wat verstelwerk verricht en nu zit alles als gegoten. Maar we kregen ook te horen dat we altijd kunnen bellen, mocht er wel iets zijn. Dat geeft een goed gevoel.”

Wat is voor jullie Enjoy your day?

“Bij Suits and ties kwam duidelijk naar voren dat zij staan voor Enjoy your day. Een vrolijke toon viert daar de boventoon. De communicatie is prettig verlopen. Voor mezelf versta ik onder Enjoy your day: pluk de dag, maak er iets van en houd het gezellig. Dat vind ik zelf ook erg belangrijk. Maar dat gaat hier ook wel goed hoor!”

En wanneer is de grote dag?

“Zaterdagavond trekken we voor het eerst de nieuwe kleding aan. Dan mogen we optreden met fanfare orkest. Dus dat wordt zeker een mooie eerste keer!”