Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Op 22 februari 2022 trouwden Harry en zijn vrouw. Een bijzondere datum met alleen maar 2’en. 😉 In dit artikel deelt hij zijn ervaring.

Hoe was de grote dag?

Wij hebben op 22 februari de officiële bruiloft gehad. Dit was echt erg leuk en intiem met een kleine groep mensen (Alleen onze getuigen, de ambtenaar en fotograaf). Op 18 juli doen we het nog eens over en hebben we het echte feest met het ceremoniële trouwen.

Hoe ben je bij Suits and ties terecht gekomen?

Via internet vond ik de website van Suits and ties en had direct erg goed contact met Linda. Haar advies en de grote keuzevrijheid waren echt enorm fijn. Ook haar meedenken en meewerken met de uitdagende tijdlijn was super. Het uitzoeken van een pak gebeurde namelijk vrij last minute door corona. Hierdoor moest het uitzoeken én leveren binnen 3 weken plaatsvinden.

Hoe vond je het om zelf jouw maatpak samen te stellen?

Het grootste voordeel van het dragen van een maatpak is naar mijn mening toch dat je echt wat bijzonders draagt. Je kan helemaal zelf bepalen hoe het pak eruit komt te zien en het zit ook nog eens als gegoten. Normaal gesproken draag ik nooit een pak en al helemaal geen stropdas, maar in dit maatpak voelde het toch heel goed en vertrouwd.

Wat was de eerste reactie van jouw vrouw?

Mijn vrouw was erg verrast toen ze mij voor het eerst zag. Ik had haar namelijk de hele tijd voorgehouden dat ik een roze trouwpak had uitgezocht. Wat niet waar was. 😉 Ze vond het pak en met name het jasje erg mooi.

Welke tip zou je een toekomstige bruidegom meegeven?

Als ik een tip mag meegeven: begin op tijd en niet vier week van te voren. Hiermee bespaar je jezelf en de leverancier een hoop stress. In ons geval kon het even niet anders door corona, want hierdoor werd het passen en uitzoeken van de jurk vertraagd en daardoor ook het pak. En daarnaast: geniet van het uitzoeken van jouw maatpak! Het is een hele leuke ervaring en Linda doet het fantastisch! Zou echt, zonder twijfel. zo weer naar haar toegaan of haar aanraden bij anderen.