Je eigen unieke maatpak: 100% pasgarantie
en 100% persoonlijk! Al vanaf € 275,-

Gratis trouw magazine van Suits and ties

Matchen

Trouwvervoer

Extra tips per email

Aanvragen

De uitstekende service van Suits and ties

omvat meer dan enkel het afleveren van een maatpak dat vanzelfsprekend als gegoten zit. Dankzij de persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen weet je dat het bij ons goed zit. In een sfeervolle ambiance ervaar je ons bijzonder brede aanbod van de mooiste stoffen, gewoon door te zien én te voelen. Van subtiel, maar elegant business pak tot exclusief trouwpak, wij hebben alles in huis. Vanuit Hardenberg focussen we ons op de hele regio: Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Emmen, Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer.

Onze maatpakken zijn 100% handgemaakt

Wist je dat slechts 10% van de mannen geschikt is voor confectie? Maar liefst 90% doet concessies op het gebied van draagcomfort. Te strak, te ruim… Herkenbaar? Terwijl dit helemaal niet nodig is! Suits and ties biedt een 100% pasgarantie op al haar maatpakken. En: een maatpak vind je bij ons al vanaf €295,-. We zijn transparant. Prijsverschillen ontstaan door de gekozen stof. Van slimme mix, tot 100% wol. Elk met zijn eigen unieke eigenschappen. De overeenkomst is altijd de kwaliteit: gegarandeerd indrukwekkend.

In 3 stappen: plannen, meten & afpassen

Yes, jij wilt een maat trouwpak! We gaan eerst een afspraak plannen. Dat kun jij zelf handig en eenvoudig doen in onze online agenda – je zoekt een dag en tijd uit die je het beste uitkomt. Kom niet op het laatste moment maar plan je afspraak drie maanden van te voren of eerder als je kunt. Je trouwpak hangt hierdoor snel bij jou in de kast zodat je de laatste weken druk kunt zijn met andere dingen.

We verwelkomen je graag met een lekkere bak koffie. Wees niet bang! Je hoeft niet van alles te passen. We nemen samen jullie plannen door voor de grote dag en vernemen graag wat voor maat trouwpak jij daar bij wenst.

100% pasgarantie

Onze maatpakken worden geheel volgens jouw specifieke maten gemaakt. We zorgen dat er ruimte is waar nodig en dat het strak zit waar het kan. Dankzij onze expertise en ervaring bieden we je daarom 100% pasgarantie.

100% handgemaakt

Wij werken alleen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor er continu focus is op de kleinste details. Je maatpak onderscheidt zich door authentiek vakmanschap. En geloof me, dat zie je.

100% uniek

We gebruiken jouw maten en gewenste pasvorm. Je kiest zelf uit een enorme range aan mogelijkheden je pak en stropdas, en met ons assortiment van 1000 stoffen geven we je de garantie dat jíj een look-a-like niet tegen zal komen.

Menu
Suits and ties

9,1 10

220 Beoordelingen