Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Een maatshirt naar eigen smaak al voor 85,-

Een maatshirt naar eigen smaak al voor 85,-

Gratis trouwmagazine van Suits and Ties

Suits and ties zorgt voor persoonlijkheid

door rustig de tijd te nemen. Het gaat immers om jou. Onze slogan is: Enjoy Your Day! We willen dat jij je de hele dag prettig voelt in ons handgemaakte maatshirt en geniet van een ongekend draagcomfort! Door persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen weet je dat het goed zit. Vanuit Hardenberg focussen wij ons op de hele regio: Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Emmen, Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer.

Een overhemd op maat van Suits and ties

overtreft je verwachtingen. Dat garanderen we. Vanaf het begin begeleiden we je langs alle mogelijkheden die voorhanden zijn, én matchen die met jouw persoonlijkheid. Zoekt u een casual, of zakelijk overhemd op maat? Gedragen op jeans of pantalon? Blijf eindeloos combineren. Kies voor smetteloos wit of contrasterende stoffen, initialen, al dan niet een borstzakje: wat jij wilt. Ontdek ons uitgebreide assortiment.

Smoking maatschirt

Donker denim maatshirt

Licht blauw maatshirt

Donker blauw maatshirt

Kleine blok maatshirt

Geblokt maatshirt

Grote blok maatshirt

Wit maatshirt

Ruim 400 stoffen op voorraad

100% pasgarantie

Onze maatpakken worden geheel volgens jouw specifieke maten gemaakt. We zorgen dat er ruimte is waar nodig en dat het strak zit waar het kan. Dankzij onze expertise en ervaring bieden we je daarom 100% pasgarantie.

100% handgemaakt

Wij werken alleen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor er continu focus is op de kleinste details. Je maatpak onderscheidt zich door authentiek vakmanschap. En geloof me, dat zie je.

100% uniek

We gebruiken jouw maten en gewenste pasvorm. Je kiest zelf uit een enorme range aan mogelijkheden je pak en stropdas, en met ons assortiment van 1000 stoffen geven we je de garantie dat jíj een look-a-like niet tegen zal komen.

maatshirt – suits and ties

Ons assortiment stoffen is enorm. Jouw maatshirt kan effen, gestreept, of geblokt zijn. Er valt uit ruim 300 stoffen te kiezen. Al onze shirts op maat worden met grote zorg samengesteld en zijn kwalitatief uitstekend. De gekozen stof bepaalt de prijs. Dat zit hem in de samenstelling. Kom langs en voel de verschillen. Onze maatshirts passen perfect bij je maatpak en trouwpak.

Opgemeten van top tot teen

Een maatshirt begint niet alleen bij de juiste, maar ook bij het nemen van voldoende maten. Wij nemen je de maat op minimaal acht plekken om er zodoende voor te zorgen dat het shirt als gegoten zit. Strak waar het kan, los waar nodig. Geef ook je eigen voorkeuren aan: dan komen we samen tot de sublieme pasvorm.

Welke pasvorm staat jou?

Samen bespreken we je gewenste pasvorm. Daarbij houden we uiteraard rekening met je maat. Maar ook met wat je normaal gesproken als comfortabel en wenselijk ervaart. Slim fit, los of precies ertussenin? Bedenk dat dit per onderdeel van het shirt kan verschillen, exact zoals jij het wilt.

Heel, heel veel opties

Tot slot kun je je maatshirt helemaal naar wens samenstellen. De knopen, garens en contrasterende stoffen. Daar houdt het niet op: omdat het complete shirt met de hand vervaardigd wordt heb je op elk detail invloed! Uitgesproken kleuren of genuanceerde tinten. Van modieuze boorden tot een stijlvolle selectie manchetknopen…

Wat dacht je van je initialen of een logo?

Onder eigen label

Het bijzondere aan Suits and ties is dat wij onze maatshirts niet alleen op maat maar ook onder eigen label laten maken. Onze slogan Enjoy Your Dayeist daar een centrale rol op. Dát is namelijk onze basis. Jij moet je lekker in je maatshirt voelen! Doe je dat onverhoopt niet? Laat het ons alsjeblieft weten, zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten.

Helaas! Je gegevens konden niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Gelukt! Het magazine en mijn tips zijn onderweg :)

Ontvang ons inspirerende magazine!

Laat je mail adres achter zodat je ons magazine en tips ontvangt.