Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

The question is popped! En ze heeft ‘JA’ gezegd. Superleuk, maar we kunnen ons voorstellen dat je met een aantal vragen zit. Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen staan om jou een overzichtelijk en snel antwoord te geven op wellicht jouw vraag. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op en vraag het gerust!

⌚ Wanneer kan ik het beste langskomen?

Het is verstandig om 12 tot 14 weken voor je bruiloft langs te komen. Als je jouw keuze wilt afstemmen op je toekomstige vrouw, kom dan zodra de jurk is uitgezocht. Meer weten over dit moment? Bekijk ons blog ‘Hoe ver van te voren moet ik langs komen voor mijn maatpak? 

Waarom een maat trouwpak in plaats van een confectie trouwpak?

Wij maken pakken op maat. Ons doel is om jou comfortabel te laten voelen op de beste dag van je leven. Dit hopen wij te kunnen realiseren met onze op maat gemaakte pakken. Een pak op maat zit per definitie beter dan een confectie pak. Hoe kan dat? Dit komt omdat een maatpak aangemeten is op jouw maten. Nog niet helemaal overtuigt? Lees dit: de voordelen van een maatpak 

Hoeveel kost een trouwpak?

Wij bieden trouwpakken aan vanaf €275,-. Of je hierin kunt trouwen? Jazeker! Het zijn alleen niet de typische trouwstoffen. Daar betaal je €495,- voor. Ruim 90% van de trouwpakken die wij leveren komen uit deze lijn. Dit noemen wij de “special”. Wil je trouwen in een 3-delig trouwpak? Dan ben je rond de €695,- kwijt. Een 3-delig trouwpak bestaat uit een colbert, vest en pantalon. Wil je het helemaal afmaken en er graag een maatshirt bij? Daar rekenen we €70,- voor. Kijk voor meer informatie onze prijslijst.

Bestaat de kans dat ik mijn ‘look-a-like’ tegen kom?

Nee. Bij ons stel je jouw trouwpak helemaal samen zoals jij dat wilt! Wij verkopen nóóit exact dezelfde pakken. Jouw pak is dus 100% uniek. Je kunt voor details kiezen als jullie initialen/trouwdatum in jouw colbert. Echt alles kun jij bepalen.

Bestaat de kans dat ik mijn ‘look-a-like’ tegen kom?

De kleur die jou het beste staat is afhankelijk van verschillende factoren. De kleur van je ogen, haar en huid spelen hier mee. Deze vraag is dus lastig te beantwoorden want dat is bij ieder persoon verschillend! Wanneer je bij Suits and ties komt voor het samenstellen van jouw trouwpak dan laten wij verschillende stoffen zien en kunnen we goed kijken of deze bij jou past of juist niet.

Dressing well is a form of good manners – Tom Ford, modeontwerper

Ik draag niet zo vaak een pak, wat zijn de regels hoe ik deze moet dragen?

Er zijn een paar regeltjes voor het dragen van een pak, maar zo lastig zijn ze niet! Wij hebben er een uitgebreid blog over geschreven en hopen dat je na het lezen van dit blog het pak draagt en het pak niet jou 😉 Lees hier ‘Hoe draag ik een pak?’

Moet ik een afspraak maken of kan ik ook zomaar langs komen?

Wij werken op afspraak zodat wij rustig de tijd voor jou kunnen nemen. Zo kunnen wij rustig bekijken wat jij wilt en samen tot een geweldig trouwpak uitkomen! Je kunt super makkelijk via onze ‘online agenda’ een afspraak inplannen  wanneer het jou uitkomt! Online een afspraak maken!