Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Moet ik al in een trouwpak investeren?

23 maart werd aangekondigd dat alle bijeenkomsten (ook met minder dan 100 personen) tot en met 1 juni 2020 verboden zijn in verband met het Coronavirus. Hoe ga je daarmee om als aanstaande bruidegom? Wij geven je een paar tips.

Kan ik nog wel een trouwpak uitzoeken?

Ja zeker! Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en wassen onze handen, schudden geen handen meer en houden het atelier schoon. Alle afspraken die gepland staan, gaan gewoon door. (Dat trouwpak heb je immers toch een keer nodig. ;)) Ook als je nog geen afspraak gepland hebt en je bent op zoek naar een trouwpak, ben je van harte welkom! Bovendien gaan de leveringen van onze pakken gewoon door, net als normaal.

We willen je alleen wel vragen om het aantal mensen dat je meeneemt naar ons atelier beperkt te houden. Dit zodat we voldoende afstand kunnen waarborgen.

Moet ik al wel in een trouwpak investeren?

We nemen aan dat je nog steeds hartstikke verliefd bent op je verloofde en dat je hoe dan ook wilt trouwen, mits jullie elkaar niet horendol maken in de periode dat we wat meer thuis zitten. 😉 Dus het is heel logisch om nu gewoon een trouwpak uit te zoeken. Ook al zou de bruiloft niet door gaan, dan heb je al wel vast je pak voor het feest dat je vast op een later moment wilt vieren. Scheelt je nu en dan weer keuzestress.

Wat als mijn bruiloft niet doorgaat?

Dat is flink balen! Vooral voor de mensen die nu net te horen hebben gekregen dat ze geen bruiloft kunnen organiseren tot en met 1 juni. Maar bekijk het positief: de liefde loopt niet weg. Je kunt wel nu alvast een huwelijk sluiten bij het gemeentehuis en de ceremonie en het grote feest verzetten. De locaties, fotograaf en al het andere dat je gereserveerd hebt, zijn al lang blij dat je het wilt verzetten in plaats van annuleren. En je kunt twee keer feest vieren. Een keer intiem met je partner en een keer uitbundig met alle mensen die je lief hebt!

Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele bruiloft te verplaatsen. We begrijpen dat je daar absoluut niet blij van wordt, maar gezondheid gaat voor alles toch?

We hopen dat je gezond blijft en blijf zoeken naar de lichtpuntjes in het leven! Enjoy your day.