Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Een Nanoshirt op maat al voor 119,-

Een Nanoshirt op maat al voor 119,-

Gratis trouwmagazine van Suits and ties

Suits and ties zorgt voor persoonlijkheid

door rustig de tijd te nemen. Het gaat immers om jou. Onze slogan is: Enjoy Your Day! We willen dat jij je de hele dag prettig voelt in ons handgemaakte maatshirt en geniet van een ongekend draagcomfort! Door persoonlijke aandacht en betaalbare prijzen weet je dat het goed zit. Vanuit Hardenberg focussen wij ons op de hele regio: Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Emmen, Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer.

 

Een overhemd op maat van Suits and ties

overtreft je verwachtingen. Dat garanderen we. Vanaf het begin begeleiden we je langs alle mogelijkheden die voorhanden zijn, én matchen die met jouw persoonlijkheid. Zoekt u een casual, of zakelijk overhemd op maat? Gedragen op jeans of pantalon? Blijf eindeloos combineren. Kies voor smetteloos wit of contrasterende stoffen, initialen, al dan niet een borstzakje: wat jij wilt. Ontdek ons uitgebreide assortiment.

 

Smoking maatschirt

Donker denim maatshirt

Licht blauw maatshirt

Donker blauw maatshirt

Kleine blok maatshirt

Geblokt maatshirt

Grote blok maatshirt

Wit maatshirt

Meer dan 1000 stoffen op voorraad

In 3 stappen: plannen, meten & afpassen

Yes, jij wilt een maat trouwpak! We gaan eerst een afspraak plannen. Dat kun jij zelf handig en eenvoudig doen in onze online agenda – je zoekt een dag en tijd uit die je het beste uitkomt. Kom niet op het laatste moment maar plan je afspraak drie maanden van te voren of eerder als je kunt. Je trouwpak hangt hierdoor snel bij jou in de kast zodat je de laatste weken druk kunt zijn met andere dingen.

We verwelkomen je graag met een lekkere bak koffie. Wees niet bang! Je hoeft niet van alles te passen. We nemen samen jullie plannen door voor de grote dag en vernemen graag wat voor maat trouwpak jij daar bij wenst.

Maatkleding met 100% pasgarantie

Een overhemd op maat wordt geheel volgens jouw specifieke wensen gemaakt. We zorgen dat er ruimte is waar nodig en dat het strak zit waar het kan. Dankzij onze expertise en ervaring bieden we je daarom 100% pasgarantie.

100% handgemaakt

Wij werken alleen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteit waardoor er continu focus is op de kleinste details. Je overhemd op maat onderscheidt zich door authentiek vakmanschap. En geloof me, dat zie je.

100% unieke maatpakken

We gebruiken jouw maten en gewenste pasvorm. Je kiest zelf uit een enorme range aan opties. Ruit, blok, kraag, kleur. Met ons assortiment van 1000 stoffen geven we je de garantie dat jíj een look-a-like niet tegen zal komen.

Helaas! Je gegevens konden niet worden opgeslagen. Probeer het nog eens.
Gelukt! Het magazine en mijn tips zijn onderweg :)

Ontvang ons inspirerende magazine!

Laat je mail adres achter zodat je ons magazine en tips ontvangt.