Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Bij Suits and ties maken we enkel pakken op maat. Wat betekent dat een pak speciaal voor jou wordt gemaakt en je ook al jouw wensen werkelijkheid kun laten worden. Geen kleur is ons te gek, we hebben allerlei verschillende soorten stoffen en ook hele gave prints tot onze beschikking. Speciaal voor alle bruidegoms hebben we ook toffe personalisatiemogelijkheden, zoals een datum en/of tekst aan de binnenkant van de colbert of initialen op het overhemd.

Dit zorgt er ook voor dat we niet zoals een ‘gewone’ pakkenwinkel te maken hebben met verschillende collecties. We kunnen simpelweg op ieder moment van het jaar, iedere kleur en iedere stof leveren. Maar nu hebben we weer een aantal nieuwe dingen aan onze collectie toegevoegd en in dit artikel gaan we jullie meenemen in deze mooie aanvullingen van onze collectie.

Nieuwe stoffen

We hebben twee mooie nieuwe stoffen toegevoegd aan ons assortiment. Een linnen/wol mix en Jacquard stof. We zullen jullie uitleggen wat er zo fijn is aan deze stoffen.

Linnen/wol mix voor een losse moderne uitstraling

Het is natuurlijk algemeen bekend dat de meeste mensen trouwen in de lente en in de zomer. En de laatste jaren zijn de bruiloften in het buitenland ook steeds populairder geworden. Mannen komen dan ook vaak bij ons met de vraag: ‘Wat voor pak kan ik het beste dragen met warm weer in het buitenland?’.

Je kunt dan denken aan een pak van linnen, maar dit is een stof die snel kreukt. Wel is het een stof die zorgt voor een informele uitstraling, wat perfect past bij een Italiaanse sfeer of een beachwedding. Maar je kunt natuurlijk ook prima gaan voor een pak met wol erin. Wol klinkt wellicht warm, maar heb je in verschillende diktes en is daardoor prima te dragen in de zomer. Ook handig: wol is kreukherstellend.

Nu hebben wij de ideale samenstelling gevonden voor een moderne losse uitstraling; best of both worlds: een stof met linnen/wol mix. Waardoor het duidelijk minder kreukt dan een volledig linnen pak en een meer informele stijl heeft dan een pak gemaakt van wol.

Jacquard stof

Daarnaast willen we ook de Jacquard stof introduceren! Een stof die heel erg geschikt is voor bijzondere patronen en prints. (Al kun je ook prima met effen kleuren werken bij deze stof hoor!) Maar het is ook gewoon een hele rijke volle wollen stof, waardoor de stof goed valt en vormvast is. Het is een fijne stof om te dragen en heel geschikt voor een trouwpak door de stijlvolle en luxe uitstraling.

Nieuwe prints

Met deze nieuwe stoffen, hebben we ook nieuwe prints gekregen. Het is natuurlijk geheel persoonlijk of je van printjes houdt of liever gaat voor effen. Maar de prints zorgen er wel voor dat je jouw trouwpak super persoonlijk kunt maken. Bijvoorbeeld een voering met vissen voor de visliefhebber of een stropdas met wielrenners voor de fietser. De printjes zijn allemaal erg geschikt voor de voering van je colbert, maar ook voor stropdassen, pochets en de achterkant van het gilet. Ben je benieuwd naar alle nieuwe prints? Bekijk dan de galerij hieronder.

Wat vind je van onze nieuwe stoffen en prints? Wij zijn er in elk geval heel blij mee!

Oh, en laat je niet ‘bang’ maken door al deze keuzemogelijkheden! In ons atelier helpen we je moeiteloos door alle stappen heen en adviseren we je waar nodig. Zo weet je zeker dat jij het (trouw)pak van jouw dromen krijgt.

Heb je trouwens ons pakkend magazine al? Deze staat bomvol gratis tips en inspiratie voor jouw bruiloft. Je kunt hem hier gratis downloaden.