[us_page_title description=”1″ font_size=”1.8rem” inline=”1″]
meetlint

Opgemeten van top tot teen

Een goed en modieus maatwerk pak of trouwpak is niet alleen een kwestie van het nemen van de juiste maten. Het moeten er ook voldoende zijn. Wij nemen je uitgebreid de maat, op ruim 20 plekken! Zo zorgen we dat je kostuum als gegoten zit. Strak waar het kan, los waar nodig. Uiteraard bewaren we je maten zorgvuldig, zodat je op een later moment eenvoudig en snel een volgende bestelling kunt plaatsen.

Welke pasvorm staat jou?

Samen bespreken we de gewenste pasvorm. Daarbij houden we uiteraard rekening met je figuur, en met wat jij als comfortabel en wenselijk ervaart. Bedenk dat je voor de pantalon een andere fitting kunt kiezen dan voor het colbert. Daardoor kun je kiezen voor een strak gesneden jasje, maar een iets ruimer vallende broek, waarin je fijn kunt bewegen. Laat jezelf geen beperking opleggen. Enjoy Your Day!

fitting
Colbert aan een boom

Heel, heel veel opties

Tot slot kun je het maatpak natuurlijk helemaal naar wens samenstellen. Knopen, garens, voeringen, noem maar op. Omdat het complete pak met de hand vervaardigd wordt heb je op ieder detail invloed. Schroom niet om je wensen te uiten: zodoende kunnen we hier maximaal rekening mee kunnen houden. Vergeet bijvoorbeeld je initialen of trouwdatum niet… Los van al je wensen, zorgen wij voor een perfect zittend maatpak.

Onder eigen label

Het bijzondere aan Suits and ties is dat wij onze kostuums niet alleen op maat maar ook onder eigen label laten maken. Onze slogan Enjoy Your Day eist daar een centrale rol op. Dat is namelijk onze basis. Jij moet je lekker in je maatpak voelen! Doe je dat onverhoopt niet? Laat het ons alsjeblieft weten, zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten.

Menu
Suits and ties

9,0 10

222 Beoordelingen