[us_page_title description=”1″ font_size=”1.8rem” inline=”1″]

maatshirt – suits and ties

Ons assortiment stoffen is enorm. Jouw maatshirt kan effen, gestreept, of geblokt zijn. Er valt uit ruim 300 stoffen te kiezen. Al onze shirts op maat worden met grote zorg samengesteld en zijn kwalitatief uitstekend. De gekozen stof bepaalt de prijs. Dat zit hem in de samenstelling. Kom langs en voel de verschillen. Onze maatshirts passen perfect bij je maatpak en trouwpak.

meetlint

Opgemeten van top tot teen

Een maatshirt begint niet alleen bij de juiste, maar ook bij het nemen van voldoende maten. Wij nemen je de maat op minimaal acht plekken om er zodoende voor te zorgen dat het shirt als gegoten zit. Strak waar het kan, los waar nodig. Geef ook je eigen voorkeuren aan: dan komen we samen tot de sublieme pasvorm.

Welke pasvorm staat jou?

Samen bespreken we je gewenste pasvorm. Daarbij houden we uiteraard rekening met je maat. Maar ook met wat je normaal gesproken als comfortabel en wenselijk ervaart. Slim fit, los of precies ertussenin? Bedenk dat dit per onderdeel van het shirt kan verschillen, exact zoals jij het wilt.

fitting
Overhemd met manchetknoop

Heel, heel veel opties

Tot slot kun je je maatshirt helemaal naar wens samenstellen. De knopen, garens en contrasterende stoffen. Daar houdt het niet op: omdat het complete shirt met de hand vervaardigd wordt heb je op elk detail invloed! Uitgesproken kleuren of genuanceerde tinten. Van modieuze boorden tot een stijlvolle selectie manchetknopen…

Wat dacht je van je initialen of een logo?

Onder eigen label

Het bijzondere aan Suits and ties is dat wij onze maatshirts niet alleen op maat maar ook onder eigen label laten maken. Onze slogan Enjoy Your Dayeist daar een centrale rol op. Dát is namelijk onze basis. Jij moet je lekker in je maatshirt voelen! Doe je dat onverhoopt niet? Laat het ons alsjeblieft weten, zodat we samen de puntjes op de i kunnen zetten.

Menu
Suits and ties

9,0 10

226 Beoordelingen