Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Je hebt onze slogan ‘Enjoy your day’ vast wel eens voorbij zien komen. Dit gaat voor ons verder dan een slogan, want het is eigenlijk de samenvatting van onze levensvisie. Plezier en genieten. Om het leven hier op aarde zo plezierig mogelijk te houden en maximaal te genieten, denken wij ook aan het milieu.

Onze maatpakken worden namelijk gemaakt in kleinschalige ateliers. (Wil je meer weten over wie jouw maatpak maakt? Lees dan deze blog: Wie maakt jouw maatpak?) Vervolgens worden ze Nederland binnen gevlogen.

Daarom hebben wij sinds 2014 besloten om onze CO2-uitstoot te compenseren. En dit doen we door voor elke vlucht een boom te laten planten. Dit in nauwe samenwerking met trees for all en One Tree PlantedWist je trouwens al dat het vandaag Plant a Tree day is?

Maar daar houdt het nog niet mee op. Naast het planten van bomen, promoten we ook Van Hulley. Dit bedrijf maakt van jouw oude (maat)shirt, nieuwe boxershorts. En weet je wat zo bijzonder is aan dit atelier? Ze worden gemaakt door vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk nou niet dat je een omgebouwd overhemd draagt. Nee, je draagt echt een uniek product van hoge kwaliteit. Bovendien worden ze met de handgemaakt, zoals de naam ook al wel doet vermoeden: Van Hulley. Als jouw shirt terugkomt als short, dan is hij niet alleen van jou, maar ook een beetje van de vakvrouwen. Een beetje van hullie dus. 😉

Ook verbruiken we natuurlijk stroom. Maar ook hierin kiezen wij bewust voor windenergie. We hebben bij de Windcentrale geparticipeerd in een aantal winddelen. Hiermee wekken we meer dan 100% van de benodigde stroom op.

Oftewel: we zijn ons heel erg bewust van onze rol in de samenleving en proberen hierop in te spelen én daadwerkelijk wat terug te doen voor onze samenleving. Samen gaan we voor plezier en maximaal genieten in een gezonde leefomgeving.

Enjoy your day!

Recente blogs