Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Een overhemd op maat wordt geheel volgens jou wensen gemaakt. Iets ruimer waar het nodig is, en strakker waar het kan. Bij een overhemd op maat kun je al jouw wensen doorgeven, en dat is voor veel mensen een voordeel. Vandaag de dag kan een overhemd op maat twee dingen betekenen: óf een op jouw maten maat gemaakt overhemd of een aangepast overhemd op jouw maten. Wat is nou daadwerkelijk het verschil tussen deze twee?

Op jouw maten gemaakt overhemd

Op jouw maten gemaakt overhemd wordt gemaakt aan de hand van jouw opgemeten maten en dit zit (meestal) beter dan een aangepast overhemd. Hierdoor krijg je de perfecte pasvorm.Wanneer jouw maten opgemeten zijn, weet je zeker dat dit overhemd perfect voor jou gemaakt is en dus ook perfect zal passen. Uniek is een garantie! Doordat je jouw overhemd helemaal op jouw maten laat maken is de keuze van de stof & mate van detail op jou wensen aan te passen. Hoe het overhemd eruit komt te zien ligt dus helemaal in jouw hand!

Aangepast overhemd op jouw maten

Ook prints en ruitjes blijven zien we terug in de trouwpak trends voor 2019. We zien nu ook al regelmatig een leuk ruitje voorbij komen in de trouwpakken en wij zijn fan! Maar ook hippe (bloemen)printjes mogen. Vind je een print wel leuk, maar niet aan de buitenkant? Dan kan het natuurlijk ook subtiel verwerkt worden aan de binnenkant van je colbert of in je stropdas. Met een maatpak is er voor ieder wat wils. Kijk bijvoorbeeld hier hoe je jouw outfit net wat extra spicy kan maken, met een opvallende stropdas.

Aangepast overhemd op jouw maten

Overhemd aangepast op jouw maten. Bij een overhemd aangepast op jouw maten wordt er een standaard overhemd op jouw maten aangepast. Er is dan dus al een daadwerkelijk overhemd, deze wordt alleen aangepast. Hier heb je dus geen invloed op de keuze van de stof en de details. Iets minder uniek laten we maar zeggen. 

Maar hoe doen wij het?

Bij een op maat gemaakt overhemd van Suits and ties nemen we jouw maat op ruim 8 plekken op om er zo voldoende voor te zorgen dat het overhemd als genoten zit. Straks waar het kan, los waar nodig. Onder genot van een kopje koffie ☕ kun je tot slot jouw overhemd helemaal naar wens samenstellen! Hoe leuk is dat! Denk maar niet ooit een look-a-like tegen te komen 😉 . Omdat het complete shirt met de hand gemaakt wordt heb je op elk detail invloed. Wat dacht je bijvoorbeeld van je initialen of een logo?

Benieuwd naar een aantal voorbeelden? Neem is een kijkje op onze pagina Maatshirts.

Enjoy Your Day!