Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Sinds 2012 is Suits and ties de succesvolle specialist

Wij zijn specialist op het gebied van maatpakken. Zowel trouwpakken als zakelijk. Honderden maatpakken verder kunnen we met trots verzekeren dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Wij vragen onze klanten altijd om ons te beoordelen en zijn hartstikke trots op een uitstekend eindcijfer. Dáár doen we het voor. Wij werken kleinschalig en kunnen door onze persoonlijke aandacht dat beetje extra geven.

Door voor Suits and ties te kiezen, ga je voor een unieke ervaring!

Ik ben Linda Bos, eigenaar van Suits and ties

In 2012 heb ik besloten dat het anders kan. Dat andere ‘dingen’ belangrijk zijn. Je weet wel, die dingen die het leven leuk en speciaal maken. Niet kiezen tussen snelheid, kwaliteit en prijs. Alleen het beste nemen van alle drie. Daar geniet ik van en dát wil ik doorgeven aan jou.

Daarom is mijn slogan: Enjoy Your Day! Mijn passie is de zoektocht naar jouw perfecte en stijlvolle maatkostuum of handgemaakte trouwpak. Onder het genot van een kopje koffie vertel ik je graag over mijn bedrijf, het atelier en alle mogelijkheden die ik je kan bieden. Overtuigd van de kwaliteit en ons vakmanschap doe ik je een 100% tevredenheidsbelofte.

Ik ga echt door tot jouw prachtige maatpak als gegoten zit! Maak een afspraak en kom langs.

Ons atelier is in Azië gevestigd

We zijn er heel trots op dat we heel kleinschalig samenwerken met andere ondernemers die het vak verstaan. Toegewijde, goed opgeleide specialisten die niet grootschalig produceren. Die gaan voor vakmanschap en plezier. Meerdere teams – gespecialiseerd in colberts, pantalons of shirts – zorgen dat jouw maatpak of maatshirt op tijd klaar ligt. Inclusief verzending hanteren we een levertijd van vier tot zes weken.

Suits and ties is gevestigd in Hardenberg

Maar gelukkig worden we gevonden door klanten uit heel Nederland. Daar zijn we heel erg blij mee. Maar omdat we in Hardenberg gevestigd zijn ligt hier onze focus – met name op het noordoosten. Ben je woonachtig in Zwolle, Assen, Groningen, Leeuwarden, Emmen, Almelo, Hengelo, Enschede en Deventer dan zit je op ongeveer een uur rijden afstand. De rit meer dan waard!

Enjoy Your Day! Geniet van je dag!

Als eigenaar van Suits and ties heb ik, Linda Bos, de slogan Enjoy Your Day bedacht. Het is eigenlijk de samenvatting van onze levensvisie. Plezier en genieten. Iedereen die het leven en de kleine dingen waardeert, krijgt als vanzelf een glimlach op het gezicht. Lekker een wijntje met vrienden bij een uitstekende maaltijd. Een fietstochtje met de kids of een avond badderen in de hottub met je lief… Dat bedoel ik! Dat is wat ik je toewens. Enjoy Your Day!

Onze maatpakken, trouwpakken en maatshirts, elk denkbaar accessoire, kun je zelf samenstellen en personaliseren. Bij heel veel van onze klanten zie ik het wow-gevoel op het gezicht. Wat is fijner dan een lekker zittend maatpak, waardoor je weet dat je er goed uitziet? Ik hoop dan ook dat dit jou nu of in de nabije toekomst ook een glimlach op je gezicht tovert. Het zijn immers de kleine dingen die het zo leuk maken.

Op die manier onderneem ik. Geen addertjes onder het gras . What you see is what you get. Het is aan mij om je dit te te laten ervaren: dat het ook anders kan. Niet zomaar van het rek trekken. Speciaal gecreëerd voor jou. Dat begint bij onze eerste handdruk, via het samenstellen van je maatpak, tot het afpassen.

Wat wil jij allemaal doen en bereiken? Doe je dit met plezier? Geniet jij ook zo van de dag?

Wellicht heb ik je aan het denken gezet. Ik hoop dat jij net zo’n mooie dag hebt als ik…

Enjoy Your Day!

Linda

Wij zijn ons zeer bewust van onze rol in de samenleving. Daar waar mogelijk nemen wij onze verantwoordelijkheid en zullen ons beleid en keuzes hierop baseren. We focussen hierop vanaf de fabricage in Azië totdat we de maatpakken mogen afleveren. Daarnaast kijken we voortdurend hoe we kunnen bijdragen. Heel erg Maatschappelijk Verantwoord (MVO) dus.

Net als iedereen verbruiken we natuurlijk stroom. Hoe leuk is het dan om bewust te kiezen voor windenergie. Wij hebben bij de Windcentrale geparticipeerd in een aantal winddelen waarmee we meer dan 100% van de benodigde stroom opwekken.

Onze maatpakken worden binnengevlogen. Sinds 2014 hebben we daarom besloten om onze co2-uitstoot te compenseren. Voor elke vlucht laten we een boom planten. Ook zullen we acties op zetten om jullie te laten participeren in het aantal bomen wat we laten planten.

Dit doen we in nauwe samenwerking met trees for all en One Tree Planted. We willen daarmee bijdragen aan een duurzame wereld en investeren in de toekomst. Trees for all is de enige stichting in Nederland die het keurmerk CBF mag voeren. En One Tree Planted is lid van 1%fortheplanet.

In plaats van voor grote bedrijven, waarbij er al snel een grote afstand ontstaat tussen ons en de werkvloer, kiezen we bewust voor kleinschaligheid. Dat levert niet alleen winst op voor onze partners, kleine familie bedrijven. Ook voor ons is het extra interessant: het gaat namelijk niet alleen om geld maar juist om werkzekerheid, kwaliteit en heel veel plezier!

Actief promoten we Van Hulley. Een bedrijf dat van jouw oude (maat) shirt, gloednieuwe boxershorts maakt. Deze worden gemaakt door vrouwen die een steuntje in de rug verdienen. Niet zomaar een naaiatelier waar overhemden omgekat worden tot boxers dus. Juist niet. Als je een Van Hulley koopt, draag je geen omgebouwd overhemd, maar een uniek en modieus product! De boxers zijn van hoge kwaliteit en zitten daarnaast ontzettend lekker. Ze worden met liefde handgemaakt. De naam zegt het eigenlijk al: Van Hulley. Als je shirt terugkomt als short, is hij niet alleen van jou, maar ook een beetje van de vakvrouwen… Een beetje van hullie dus 😉