Suits and ties

9,2 10

271 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Je outfit eenvoudig wat gewaagder maken, dat doe je met accessoires. (Wil je meer weten over welke accessoires een man allemaal kan dragen? Lees dan deze blog: Deze accessoires maken jouw trouwpak helemaal af) Heb je een prachtig pak, maar heb je zin om er vandaag net even wat anders uit te zien? Onderscheid je dan met een opvallende stropdas. We laten je een aantal bijzondere stropdassen zien.

De stropdas met print

Als je kiest voor een stropdas met een printje, heb je automatisch een stropdas én een outfit die opvallen. Simpel he? Maar het is niet voor iedereen weggelegd. Je moet het namelijk wel mooi vinden. Het belangrijkste hierbij is dat je in je achterhoofd houdt dat je volgens de etiquette maximaal 2 gedessineerde kledingstukken mag dragen.

Ga voor een unieke uitstraling

Kies bijvoorbeeld voor een knoop die je minder vaak ziet, dat geeft meteen alweer een hele andere look and feel. Mensen zullen je ongetwijfeld vragen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Enneh, wel even oefenen van tevoren he. 😉

Kies andere materialen

Wat denk je van een das van hout? Die hoef je niet te strikken en het is wel stijlvol! Nee, denk maar niet dat je met zo’n stijve plank hout om je nek loopt. De dassen zij namelijk zo gemaakt dat ze soepel met je meebewegen. Wij zouden het wel weten..

Of toch een stropdas in een opvallende kleur?

En last but not least.. Je kunt jouw outfit net wat meer spicy maken door een stropdas te kiezen in een opvallende kleur. En dat kan ook juist door een stropdas te kiezen die niet opvalt. Snap je het nog? Zo nee, kijk dan even hieronder naar de tweede foto van links.

Nu zijn we wel benieuwd: waar gaat jouw voorkeur naar uit en hoe draag jij jouw das het liefste?

Enjoy your day!