De meeste mensen trouwen in de lente of zomer. Logisch natuurlijk met mooi weer is iedereen vrolijker en is het weer wat aangenamer voor het dragen van een trouwjurk. Maar weet je dat trouwen in de herfst ook heel erg mooi kan zijn? Mits je rekening houdt met ons Hollandse weer. We zullen het aan je laten zien!

Prachtige natuur

De blaadjes worden geel, oranje en rood. Dat zorgt voor mooie warme tinten vooral op de bruidsfoto’s! En al helemaal met een mooi namiddag zonnetje. Natuurlijk moet je wel rekening houden met dat er regen kan vallen. Maar in Nederland weet je sowieso nooit wanneer het regent. ;)

Knusse sfeer

De herfst zorgt voor een hele gezellige sfeer, die je nog gezelliger kunt maken met decoratie. Wat denk je van romantische kaarsjes op je bruiloft? Of pompoenen? En in de herfst heb je ook heel lekker seizoensgebonden eten. Je kunt genieten van stoofpeertjes, wild vlees, gevulde portobello’s en uiteraard warme chocolademelk!

Meer beschikbare locaties als je trouwt in de herfst

Bovendien zal het makkelijker zijn om een locatie en fotograaf te regelen, want ja de meeste mensen trouwen in de lente of de zomer. In ‘het trouwseizoen’ moet je er op tijd bij zijn om te kunnen trouwen bij de gewenste locatie op de gewenste datum met de fotograaf die jij het allerbeste vindt. Als je trouwt in de herfst, gaat dit waarschijnlijk allemaal wat makkelijker. Ook al is het wel zo prettig om alle belangrijke zaken op tijd te regelen, toch? (Wist je dat we ook een checklist voor de bruidegom hebben gemaakt? Zo weet je precies wat je allemaal moet regelen voor de bruiloft.)

En over je trouwpak hoef jij je geen zorgen te maken

Ben je bang om het koud te krijgen in je trouwpak? Maak je maar geen zorgen! Bij een trouwpak op maat, kun je echt bijna alles personaliseren. Je kunt dus ook kiezen van welke (dikte) stof jouw trouwpak gemaakt wordt. En wij van Suits and ties zijn er uiteraard om je te adviseren welke stof je het beste kunt kiezen, als je gaat trouwen in de herfst.

Of ben je juist bang dat een dikkere stof trouwpak te warm is? Als je gaat voor een 3-delig trouwpak, dan draag je ook een gilet. Zo kun je rustig je colbert uit doen, op het moment dat het te warm is en dan zien mensen nog steeds dat jij de bruidegom bent.

Hoe denk jij over trouwen in de herfst?

Menu
Suits and ties

9,1 10

247 Beoordelingen