Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Het zonnetje begint weer door te komen, het blijft langer licht; de lente komt er weer aan! En zo ook het trouwseizoen. Hoewel de meeste bruidsparen trouwen in de zomermaanden, is de lente ook een prima seizoen voor een bruiloft. In dit artikel geven we je een paar tips waar je rekening mee moet houden als je gaat trouwen in de lente.

De kleur van je trouwpak

Waar je in de donkere herfst- en wintermaanden al gauw neigt naar een donkere kleur pak, zoals zwart, donkerblauw of groen. Is het in de lichte lente juist aan te raden om te kiezen voor een lichtere kleur. Felblauw, lichtblauw of juist een andere pasteltint. Vraag je je af welke kleur trouwpak er bij jou past? Check dan even deze blog en wij helpen je natuurlijk ook kiezen in ons atelier.

Ga voor kleur in accessoires

De bloemen gaan weer bloeien en er komt weer kleur in de natuur. Laat dit ook terugkomen in de accessoires, de corsage en het bruidsboeket! Kleur zorgt voor leven in de brouwerij en jouw bruiloft is een feestje toch? Twijfel je over de kleur van jouw accessoires? In deze blog helpen we je met het kiezen van de kleur van jouw accessoires.

Buiten trouwen? Tref voorzorgsmaatregelen

Als je gaat trouwen in de lente heb je redelijk veel kans op mooi weer, maar het is wel van belang om voorzorgsmaatregelen te treffen. Denk aan een paraplu, voor als het regent. Of aan een jasje voor over de trouwjurk van je aanstaande vrouw. Maar kijk ook naar een tent voor je gasten, als je buiten wilt trouwen. Het zou zonde zijn als de hele dag verregent! En denk aan manieren om je gasten warm te houden, zoals dekentjes, heaters en vuurkorven. Een feestje is toch net wat minder leuk en gezellig als je het koud hebt.

Wil je nog meer weten over waar je als bruidegom rekening mee moet houden als je gaat trouwen? Bekijk dan even de checklist voor de bruidegom.

Wij wensen je alvast een hele fijne bruiloft. Enjoy your day!