Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Trouwen in een zwart trouwpak

Trouwen in een zwart trouwpak, je denkt er misschien iets minder snel aan. De meeste mensen trouwen immers in blauw. Al zien we de laatste tijd ook wel wat meer andere kleuren naar voren komen, zoals bordeauxrood, beige en groen. Maar je kunt ook gewoon trouwen in een zwart trouwpak! In deze blog besteden we aandacht aan de uitstraling van de kleur zwart, welke andere kleuren goed matchen met zwart en geven we je inspiratie voor zwarte pakken.

Wat straal je uit in een zwart trouwpak?

Zwart is een kleur die meestal wordt gekozen voor een smoking voor een chique feest of in droevige tijden bij een begrafenis. Toch zijn er ook mensen die trouwen in een zwart trouwpak en dat kan ook prima. Je hoeft namelijk niet perse voor ‘hard’ zwart te kiezen, je kunt ook gaan voor een iets lichtere kleur; antraciet. Als kleur staat zwart voor power en elegantie. Het is echter wel een kleur die moet passen bij je huid. Zwart kan je namelijk wat bleek doen ogen.

Wil je meer weten over welke kleur past bij jouw huid? Lees dan deze blog.

Kleuren accessoires die goed passen bij zwart

Accessoires zijn niet moeilijk om te kiezen bij de kleur zwart. In principe staat elke kleur hier goed bij! Of je nu gaat voor een felle kleur of een meer subtiele kleur, het kan allemaal. Je kunt hierbij dus gaan voor jouw lievelingskleur, de lievelingskleur van je partner of de kleur van het thema dat jullie samen hebben bepaald. Onthoud hierbij wel dat elke kleur zijn eigen uitstraling heeft. Wil je weten waar welke kleur voor staat en welke kleur accessoires het beste past bij jou? Lees dan de blog over welke kleur accessoires je moet kiezen.

Hieronder nog een paar foto’s van onze klanten die laten zien hoe mooi een zwart trouwpak kan zijn! En check vooral ook even de kleur van hun accessoires. 😉