Suits and ties

9,2 10

269 Beoordelingen

Search
Close this search box.

Als je een kledingwinkel inloopt voor wat casual herenkleding dan vind je daar over het algemeen genoeg groene kledingstukken terug. Maar zodra het gaat om een trouwpak of een zakelijk pak, dan kiest men toch liever voor een veilige kleur zoals blauw.

Logisch want (donker)blauw staat de meeste mensen nu eenmaal goed. Maar hetzelfde geldt voor donkergroen. Je moet het alleen wel mooi vinden.. Het is absoluut een prachtige kleur – vooral in de herfst – die ook mooi afsteekt bij de natuur. Pluspuntjes bij de fotografie. 😉 En groen is weer helemaal hot nu! Echter kent ook de kleur groen natuurlijk veel verschillende tinten, van lichtgroen tot olijfgroen of heel donkergroen. Zie hieronder een prachtig groen trouwpak van dit seizoen.

Goed te combineren met felle kleuren

De roze bloemen steken ook mooi af bij zijn pak, terwijl de houten strik juist mooi aansluit bij de kleur groen. Hierdoor valt de strik niet te veel op, maar valt het ook niet helemaal weg. Wil je meer weten over welke accessoires je kan dragen als man? Lees dan de blog: Deze accessoires maken jouw trouwpak helemaal af

Een trouwpak volledig naar eigen smaak

Voor de binnenkant van zijn colbert heeft de stralende bruidegom (met lef ;)) gekozen voor een leuk printje. Dit is een van de voordelen van een trouwpak op maat. Je kunt hem volledig naar eigen wens en smaak samenstellen! Wil je alle voordelen van een maatpak weten? Check dan deze blog even: De voordelen van een maatpak!

Tot slot nog een prachtplaatje om mee af te sluiten. Wat vind jij van een groen trouwpak? Wij zijn in ieder geval fan!

Ben je benieuwd naar wat voor soort pakken wij nog meer maken? Check dan even ons Foto album.