Jij hebt je grote liefde gevraagd – of je bent gevraagd – en nu komt jullie grote dag eraan. De grote vraag is wat voor trouwpak trek jij aan? Heb jij de perfecte maat? Wil je iets unieks? Je loopt het risico om vlak voor de trouwdag in een “redelijk” passend pak aan te komen en wat blijkt? Je gasten dragen het zelfde…

Wil je echter een speciaal trouwpak, helemaal op jouw maat gemaakt met eigen unieke kenmerken doordat je hem helemaal kunt personaliseren. Wij maken hem voor je! Wij hebben jarenlange ervaring en krijgen van onze klanten een 9.

Wij bewijzen dat een trouw maatpak echt niet alleen voor de elite is. Onze trouwpakken zijn in 95% van de gevallen niet duurder dan € 495,- voor een 2-delig en € 695,- voor een 3-delig trouwpak (zie prijslijst). Vaak vele malen goedkoper dan een confectie trouwpak. We bieden je een 100% pasgarantie omdat we weten, dat wìj kunnen meten.

Waarom wij uniek zijn? Dat komt door Enjoy Your Day. We willen je behandelen zoals wij behandeld willen worden. Het eerste wat daar bij hoort is tijd en oprechte aandacht – we werken alleen op afspraak – ten tweede een eerlijke prijs en geen commerciele trucs en tot slot is het onze passie om jou als tevreden klant in ons maat trouwpak te zien.

Schitter in een trouwpak van Suits and ties

Laat je persoonlijkheid schitteren. Met een handgemaakt trouwpak van Suits and ties omarm je dit kostbare moment in je leven. De bruidegom van nu neemt zijn bruiloft serieus, zonder de bruid te overschaduwen. Hij omlijst haar. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle ogen ook op jou gericht zijn. Tip: neem een rustig moment voor jezelf, om te bedenken hoe jij er op deze dag uit wilt zien. Samen maken we het verschil, met prachtige details en fijne accenten.
over ons

Je trouwpak: stijlvol en naar eigen smaak

Een maatpak is comfortabel. Je voelt je relaxed en zelfverzekerd – geen overbodige luxe op een spannende trouwdag. De stof hangt af van persoonlijke voorkeuren, de locatie en het tijdstip van je bruiloft. Houd rekening met de jurk maar ook met de kleur van je ogen en haar. Zeker als je nadien je trouwpak wilt blijven dragen. Met de accessoires kunnen we eindeloos variëren, geïnspireerd door de kleinste dingen! Denk aan jullie initialen of bewust gekozen trouwdatum.
Onze maatpakken

ruim 1000 stoffen

Wij werken in 3 verschillende stappen, namelijk: plannen, meten en afpassen.

Jij wilt een trouwpak op maat laten maken?! Laten we allereerst samen een afspraak plannen. Dit kun je heel gemakkelijk via onze online agenda doen. Je kunt zelf een dag en een tijd uitkiezen wanneer het jou het best uitkomt. We willen je wel vragen om in ieder geval drie maanden van te voren een afspraak in te plannen. Mocht je nog verder van te voren een afspraak kunnen plannen, dan is dit helemaal goed! Door op tijd een afspraak te plannen hangt jouw trouwpak ook sneller in de kast bij jou thuis. Jij kunt je dan bezig houden met andere voorbereidingen.

We willen je graat uitnodigen voor een lekker bak koffie. En wees gerust, je hoeft niet een heel scala aan trouwpakken te passen. We nemen alleen alle wensen met je door, zodat we een perfect trouwpak voor je kunnen samen stellen.

100% pasgarantie

Onze trouwpakken worden precies gemaakt hoe jij dit wilt. We nemen daarom eerst alle wensen en eisen met je door. Wil je graag wat extra ruimte of wil je juist dat je pak wat strakker zit? Wij realiseren dit voor jou. Door onze expertise kunnen we je 100% pasgarantie geven.

100% handgemaakt

Wij werken samen met klassiek geschoolde kleermakers. Elke kleermaker is gespecialiseerd op een bepaald gebied waardoor er tot in de details precies wordt gewerkt. Jouw trouwpak wordt dan ook met authentiek vakmanschap gemaakt.  En vertrouw mij maar, dat zie je direct.

100% uniek

Wij meten bij jou de juiste maten op en vragen naar je favoriete pasvorm. We maken dan je pak exact naar jouw wens. Jij kunt vervolgens kiezen uit een ruim assortiment accessoires . Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige stropdas en de perfecte manchetknopen. We bieden meer dan 1000 stoffen aan, dus je zult nooit iemand tegen komen in hetzelfde pak.

Niet alleen een maatpak, maar een “personal suit”

Gister avond mijn eerste maatpak en overhemden in ontvangst genomen. Niet alleen is dit een maatpak maar nog meer een "personal suit" vanwege de leuke extra's die verwerkt kunnen worden naar wens. De pasvorm is perfect, in een keer goed, kwaliteit van de stof is geweldig. Dit pak zit mij als gegoten!! Hartelijk dank Linda voor je deskundigheid, service en scherp geprijsde pakken en shirts!! Je hebt er een fan for life bij!

- Marty Liplijn, Eigenaar Limburgia hotel

Mijn trouwpak zat geweldig!

Mijn ervaring is super en mijn trouwpak zat geweldig en ruim op tijd klaar. Zelfs mijn aankomende zwager gaat bestellen bij ze en ikvoor het aanstaande huwelijk voor mijn zusje ga ik weer bij ze bestellen! Helemaal super bedankt nog!!

- Richard Mesken, Hoogeveen

Niet alleen een goed verhaal, het is top kwaliteit

Dit weekend heb ik mijn eerste maatpak via Suits and ties ontvangen. Fantastisch! Het is niet alleen een goed verhaal, het is ook top kwaliteit. De opname was een verademing van enthousiasme en onmogelijk veel keuzes. Het resultaat is eenmaatpak voor een bijzonder scherpe prijs. Ik ben erg tevreden en raad het iedereen aan die goed voor de dag wil komen. Linda bedank tvoor jouw enthousiasme en tot de volgende keer!

- Joost van Zuilen, Junior Assistant-Referee Betaald Voetbalbij KNVB

Persoonijk en plezierig

Het contact met Linda verloopt persoonlijk en plezierig. Zo'n vijf weken na dat we samen de verschillende stoffen hebben bekeken en beoordeeld (en de tig manieren waarop een maatpak kan worden gemaakt ...) heeft ze mijn maatpak en maatshirt thuis afgeleverd. Ik ben enorm blij met het resultaat. Eenf ijn en prettig contact dat resulteert in een fijn en prettig maatpak.

- Domenico Meloni, Adviseur/jurist Meloni Advies

Prima service, mooi product

Het samenstellen van mijn trouwpak is een geweldige ervaring geweest. Prima service, een mooi product en net even die extra persoonlijke aandacht maken het dat ik iedere man in de zoektocht naar een (trouw)pak Suits and love van harte aan beveel.

- Niels ten Brinke, Hardenberg

Nooit meer confectie

Ik wil nooit meer een confectie pak, een maatpak zit zó veel beter en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Erg prettig en professioneel, een aanrader.

- Arnold Veerbeek, Groningen

Bijzondere ervaring, goed geholpen

Bijzondere ervaring, goed geholpen in advies en mogelijkheden, duidelijk, helder, concreet en enkel advies tijdens het maken van de keuzes. Geen ongewenste bemoeienis. Kortom, vakkundig en vriendelijk geholpen bij het samen stellen van mijn trouwkostuum

- Joey van Geldere, Hellendoorn

Prachtig pak: tijdens en na huwelijk

Goede service. Prettige ervaring. Dankzij Suits and Love een prachtig pak tijdens en na het huwelijk!

- Edwin Peters, Emmen